Köylülere Büyükşehir Kanununu anlattılar

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı, Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediye statüsüne kavuşması dolayısıyla, Merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek köy sakinlerine yönelik bilgilendirme

Tekirdağ 18.12.2012 00:09:00 0
Köylülere Büyükşehir Kanununu anlattılar
KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADILAR
İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün’ün yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları ve yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri’nin katıldığı gezi kapsamında Mahramlı, Evciler, Dedecik ve Generli köyünü ziyaret eden ekibin başkanlığını yapan Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İlçe yöneticilerinin yoğun katılımıyla köy ziyaretlerine başladıklarını belirtti. Başkan Tunca, “İlçede görevli yönetici arkadaşlarımızla birlikte yeni bir programı başlatmış bulunuyoruz. Başkan Yardımcılarım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın tamamı göreve geldiğimizden bugüne kadar programlarımızın düzenlenmesi ve uygulanması noktasında değerli katkılar sağlıyorlar. Startını verdiğimiz bu çalışmamızla Büyükşehir statüsünü vatandaşlarımıza anlatma noktasında yönetici arkadaşlarımızla yeni bir çalışma başlattık” diye konuştu.
 

TEKİRDAĞ BÜYÜYECEK

Tunca, köy ziyaretleri boyunca Büyükşehir statüsü kazanan Tekirdağ’ın hem mali kaynakların artışı hem de hizmet alımı noktasında önemli avantajları beraberinde getireceğini anlattığını belirterek “Büyükşehir statüsünün getirmiş olduğu bütünlük çerçevesinde, başta imar olmak üzere altyapısıyla, ana arterleriyle, arıtma tesisiyle, ulaşım bütünlüğüyle Tekirdağ’ın daha hızlı ve modern bir şekilde büyüyecek. Özellikle gelir miktarında önemli bir artış sağlanması, hizmetlerin tek elden yönetilmesi, kapsamlı yatırımların yapılmasına imkan sağlayacaktır. Türkiye’nin dört bir yanında ulusal ve uluslar arası bazda başarı ödülleri ve halk memnuniyetinin takdir ettiği bir AK belediyecilik kültürümüz var. Bu kültürü Tekirdağ ile buluşturup kentimizi CHP Belediyeciliğinin kaosundan kurtaracağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10