Emekli olan personele yemekli veda

Emekli olan Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden Hüdayim Yılmaz ve ziraat odası çalışanı Zekeriya Dönmez için önceki gün veda yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 23.12.2012 20:46:00 0
Emekli olan personele yemekli veda
EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından saat 19.00’da Güneşler Otel’de düzenlenen yemeğe Çerkezköy kaymakamı Ayhan Bayhan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,   Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Bekri, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Selami Şirin, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, oda eski başkanları, köy muhtarları, Ziraat Odası personeli ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları katıldı.
 

KARDEŞ KURUM

Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, yemekte yaptığı konuşmada, uzun yıllar aynı kurumda hizmet sunan iki personelin emekli olarak kurumdan ayrılacak olmasından üzüntü duyduğunu belirtti. Tarım müdürlüğü ile Ziraat odasının kardeş kurum olduğunu söyleyen Demirbağ, “Emekliliğe ayrılan Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez’e bundan sonraki hayatlarında sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.
 

GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞADIK

Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası’nın etle tırnak gibi ve aynı amaç için var olan kurumlar olduğunu söyleyen Demirbağ, bugüne kadar sevgi, saygı ve anlayış içerisinde üreticilere hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
 

SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da yemekte yaptığı konuşmada, emekli olan Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez’e bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. “Bugüne kadar insanımıza kendi alanınızda hizmetler sunarak emekli olmanız gerçekten çok güzel bir durumdur. Burada en önemli olan husus ise huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirebilmektir. Allah’ın tayin etmiş olduğu hayatı sağlık ve sıhhat üzere yaşayabilmektir. Temennimiz bundan sonraki yıllarınızı, huzur içersinde geçirmenizdir” diyen Bayhan, Dönmez ve Yılmaz’ a plaket verdi.
 

Haber Merkezi  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10