Terk edilmiş bebek buldu

Çorlu’ya bağlı Marmaracık Beldesi'nde asansör tamiri için bir binaya giren Y.M., çanta içerisinde terk edilmiş erkek bebek buldu. Özel bir hastanenin yeni doğan servisine kaldırılan bir gün önce doğan

Çorlu 26.12.2012 23:47:00 0
Terk edilmiş bebek buldu

 Çerkezköy Haber - Asansör tamircisi Y.M., Marmara Evleri A Blok'ta arızalı olan bir asansörü tamir etmek için binaya girdi. 6'ncı kattan gelen ağlama sesi üzerine yukarıya çıkan Y.M., bir çanta içerisinde terk edilmiş erkek bebek buldu.

 

MURAT ADI VERİLDİ

Tamircinin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekibi geldi. Bebek, ambulansla Çorlu Özel Reyap Hastanesi yeni doğan servisine kaldırıldı. Yeni Doğan Ünitesinde görevli Dr. Filiz Tilkin, bebeğin 24 saat önce doğduğunu ve şu anda solunum cihazına bağlı olduğunu belirterek, "Bebek, yaklaşık olarak 24 saat önce doğmuş. Bize geldiğinde tansiyonu düşüktü. İdrar çıkışı da yoktu. Şu anda solunum cihazına bağlı olarak yaşıyor. Yapılacak tedaviyle kendisini toparlamasını bekliyoruz. Buradaki hemşire arkadaşlar terk edilen erkek bebeğe Murat adını verdiler" dedi.
 

BEBEĞİN ANNE VE BABASI ARANIYOR

Jandarma ve polis ekiplerinin doğduktan 24 saat sonra terk edilen bebeğin anne ve babasını bulmak için başlattığı soruşturma sürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10