Çekişmeli karşılaşmadan Atatürk İlkokulu galip çıktı

Okullar arası Yıldız Erkekler İl Birinciliği Grup karşılaşmasında Çerkezköy Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ile İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takım?

27.12.2012 21:45:00 0
Çekişmeli karşılaşmadan Atatürk İlkokulu galip çıktı

 Çerkezköy Haber - Yıldız Erkekler İl Birinciliği karşılaşmasında Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı zorlu karşılaşmadan galip ayrıldı.

 

İKİ EKİPTE ETKİLİ OLDU

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan karşılaşmada Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı rakibi karşısında hakimiyeti eline almaya çalıştı. İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ise yaptığı basit hatalarla oyuna ortak olamadı. İlk teknik molaya önde giren Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı maçın geri kalan kısmında motivasyonunu üstte tutmayı başardı. Maçın son bölümlerinde sessizliğini bozarak yaptığı ataklarla aradaki sayı farkını kapatmaya çalışan İnci Narin Yerlici Yıldız Erkekler Voleybol Takımı güzel bir seri tutturmasına rağmen rakibini yakalayamadı.
 

İLK SET ATATÜRK’ÜN

Bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını artırmasını bilen Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı 20’li sayılara altı farkla üstünlükle girdi. Rakibi karşısında hücumda basit hatalar yapan İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı oyun disiplininden koptu. Bir sayı daha bulan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ilk seti 25-16 kazanarak durumu 1-0 yaptı.
 

SETLERDE DURUM 1-1

İlk seti dokuz sayı farkla kaybeden İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ikinci sete hızlı başlayan taraf oldu. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen ve rakibinin savunmada yaptığı hataları iyi değerlendiren İnci Narin Yerlici Yıldız Erkekler Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci setinin ilk teknik molasına önde girdi. İlk sette rahat bir oyun ortaya koyan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ise bu sette çok basit hatalar yaptı. Servislerden bulduğu sayılarla farkı yedi sayıya kadar çıkartan İnci Narin Yerlici İlkokulu skoru 20-13’e getirdi. Ardından toparlanan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı farkı beş sayıya kadar indirmesine rağmen rakibini yakalayamadı. Üst üste bulduğu sayılarla büyük moral bulan İnci Narin Yerlici Yıldız Erkekler Voleybol Takımı bu seti 25-19 kazandı ve setlerde durum 1-1 oldu.
 

İNCİ NARİN YERLİCİ GERİ DÖNDÜ

İki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın üçüncü setinde her iki takımda karşılıklı sayılar buldular. İlk dakikalarda İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı’na nazaran daha az hata yapan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-6’lık üstünlükle girdi. İlk teknik molanın ardından sessizliğini bozarak maçta hakimiyeti tekrar eline almak istedi. İki takımında kıyasıya mücadele ettiği üçüncü setin ikinci teknik molasına da İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı 16-14 önde girdi.
 

MÜTHİŞ SET İNCİ NARİN YERLİCİ’NİN OLDU

Müthiş bir mücadelenin ortaya konduğu karşılaşmanın üçüncü setinde iki takım oyuncuları da seti kazanmak için var güçleriyle mücadele etti. Setin sonlarına doğru Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı atak yaparak rakibini yakaladı(24-24). Servisten kazandığı sayı ile 25-24 öne geçen İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı rakibinin savunmada yaptığı hata ile seti 26-24 kazanarak setlerde durumu 2-1 yaptı.
 

ATATÜRK İLOKULU TOPARLANDI

2-1 üstünlükle dördüncü sette önde giren İnci Narin Yerlici İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol takımı set başlarında yaptığı manşet hatalarından dolayı ilk teknik molaya 8-2 mağlup girdi. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla iyi bir oyun ortaya koyan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Serkan ve M.Akif’in etkili servislerine çare bulamadı. Farkın 10 sayıya kadar çıktığı karşılaşmanın dördüncü setinin ikinci teknik molasına da Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı 16-10’luk üstünlükle girdi. Teknik molanın ardından toparlanmaya çalışan rakibi karşısında hücumda iyi organize olan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı 20’li sayılarla farkı on sayıya kadar çıkardı. Kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koyan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı bu seti de 25-16 kazanarak setlerde eşitliği sağladı.
 

FİNAL SETİNİ ATATÜRK İLKOKULU KAZANDI

Setlerin 2-2’ye gelmesinin ardından galibi final seti belirledi. Final setinde her iki ekipte maçı kazanmak için büyük bir çaba sarf etti. Karşılıklı sayılarla geçen beşinci setin ilk teknik molasına her iki takımda önde girmek için çalıştı. Bir sayı bularak ilk teknik molaya 8-7’lik üstünlükle Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı önde girdi. Teknik molanın ardından maça müthiş şekilde asılan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı servislerden ve çıktığı hücumlardan üst üste sayılar buldu. Rakibine kalan dakikalarda bir sayı şansı veren Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı seti 15-8 kazanarak karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10