Tekirdağspor devreyi galibiyet ile tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor ilk devrenin son karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İstanbul temsilcisi Bağcılarspor’u tek golle geçti.

30.12.2012 21:15:00 0
Tekirdağspor devreyi galibiyet ile tamamladı

 Tekirdağspor ilk devrenin son karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Bağcılarspor’u 1-0 yendi.

 

14.00’DE BAŞLADI

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Tekirdağspor İlker - Emrah - Özkan - Burak - Nazım - Orhan - Salih - Bülent – Birol ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Bağcılarspor ise Evren - Hakan - Mehmet - Başar - Ferhat - Bektaş - Sezer - Ufuk - Burak - Ömer – Yusuf kadrosu ile çıktı. Karşılaşmayı ise Engin Akar yönetirken, yardımcılıklarını ise Kasım Mutlu, Bahadır Özekici ve Şevket Erten yaptı.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmaya etkili başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda itibaren rakip kalede gol aramaya çalıştı. Savunma planını iyi kurgulayan Bağcılarspor ise rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol aradı. Birol ve Celil ile önemli pozisyonlar yakalayan Tekirdağspor istediği golü bir türlü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili hücumlar ile başlayan Tekirdağspor taraftarının desteği ile galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Tekirdağspor arzuladığı gole karşılaşmanın 73.dakikasında golcü oyuncusu Birol ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Birol şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu.
 

İLK DEVREYİ DÖRDÜNCÜ SIRADA TAMAMLADI

Konuk ekip Bağcılarspor’da 81.dakikada Sezer ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci devre sayısız gol pozisyonuna giren Tekirdağspor ikinci golü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile puanını 24’e çıkartan Tekirdağspor ilk devreyi dördüncü sırada tamamlamasını bildi. Karşılaşmayı Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap, Yönetim Kurulu üyelerinden Ünal Günay, Reşat Koşar, Kadir Atıcılar ve Emin Benan Utku da şeref tribününden izledi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10