Çerkezköyspor Kartalspor’u farklı geçti (5-0)

U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ile Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. İlk devresi Çerk

30.12.2012 21:15:00 0
Çerkezköyspor Kartalspor’u farklı geçti (5-0)

Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı U-17 Ligi 5.hafta karşılaşmasını üç puan ile tamamladı.  

ÇERKEZKÖYSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

 Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili başlarken, konuk ekip Çerkezköy Kartalspor Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip Çerkezköyspor Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmanın 8.dakikasında sol kanattan gelişen atakta sol çaprazda topla buluşan Abdülmelik şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen konuk ekip Çerkezköy Kartalspor ataklarını beraberlik golü için geliştirdi.  

 

FARK İKİYE ÇIKTI  

Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında bir türlü istediği oyunu sergileyemedi. Orta alanda hakimiyeti eline almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda organize ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı organize geliştirdiği atakta sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. (2-0) Sağ kanattan hızlı gelen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımında ceza sahası dışında topla buluşan Tolga mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma düşen Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı farkın daha da açılmaması için mücadele verirken bir yandan da farkı bire indirme mücadelesi verdi.

 

KARTALSPOR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU  

Rakibi karşısında saha avantajını değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakip savunmayı geçmekte zorlanmadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı üçüncü golünü karşılaşmanın 32.dakikasında Doğukan ile buldu. Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Doğukan uzak direğe gönderdiği top ağlarla buluşunca skorda 3-0 oldu. Üçüncü golün ardından Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı dördüncü gol için yüklendi.

 

 İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 İlk devrenin son bölümlerinde Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı en azından bir gol için yüklense de sonuca gidemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.  

 

FARK DÖRDE ÇIKTI  

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile girildi. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru Fatih’in ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise hiçbir varlık gösteremedi.  

KARTALSPOR GOL BULAMADI  

Rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermeyen Çerkezköyspor karşılaşmanın 70.dakikasında dördüncü golün sahibi Fatih farkı beşe çıkardı. Doğukan’ın pası ile hareketlenen Fatih ceza sahası içine girdi. Rakip oyuncuyu oyundan düşüren Fatih sağ çaprazdan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.  

 

ALTI PUANA YÜKSELDİ  

Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı puanını 6 yaparak yükselişini sürdürürken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise üç puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10