Extreme’ciler Skatepark’ta

Çerkezköy Belediye Binası önünde ve KİPA Alışveriş Merkezi park alanını kendilerine mesken edinen Çerkezköylü extreme sporu meraklıları, artık Yunus Emre Parkı içinde kendileri için özel ola

Çerkezköy 31.12.2012 20:31:00 0
Extreme’ciler Skatepark’ta

 Çerkezköy Haber - İnsanların daha çok yarışma programlarında ya da filmlerde izleme şansı bulduğu extreme spor gösterileri son zamanlarda Çerkezköylü gençler tarafından da sergilenmeye başlandı.

 

HAYRAN BIRAKIYORLAR

Bisiklet, kaykay, paten gibi araçlarla birbirinden heyecanlı ve tehlikeli hareketlerin sergilendiği extreme spor dallarında Çerkezköylü gençler de performansları ile izleyenleri kendilerine hayran bırakıyorlar. Extreme sporuna meraklı gençlerin kendilerine ait bir parkta daha rahat ve daha güvenli bir şekilde yeteneklerini geliştirmeleri için Çerkezköy Belediyesi tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’ndeki Yunus Emre Parkı içine özel ‘Skatepark’ yapılıyor.
 

YAPIMINA 13 KASIM’DA BAŞLANDI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin aldığı karar sonrası Yunus Emre Parkı içinde ‘Skatepark’ yapım çalışmaları 13 Kasım itibari ile başladı. 209 bin 900 TL’lik sözleşme bedeli ile Belek İnşaat firmasına ihale edilen ‘Saktepark’ yapım çalışmaları kapsamında sona gelindi. Henüz tam anlamıyla bitmemesine rağmen Çerkezköylü gençler 1100 metrekare alana yapılan Skatepark’a akın etmeye başladı. 
 

MUTLULUK YAŞIYORLAR

 Extreme meraklısı gençler kendileri için özel olarak tasarlanan ve yapımı tamamlanmak üzere olan Skatepark’ta sevdikleri sporu yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10