Sitespor lidere ikinci yarı boyun eğdi 0-3

Süper Amatör Lig yedinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Sitespor haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada rakibinin iki

1.01.2013 19:53:00 0
Sitespor lidere ikinci yarı boyun eğdi 0-3

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Ligde son haftalarda oynadığı futbol ile ileriye dönük umut veren Sitespor Çorlu deplasmanında istediğini elde edemedi.

 

KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇİLDİ

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşma ise saat 13.00’de başladı. Haftaya 13 puanda lider durumda giren ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ile 4 puanda bulunan Sitespor maça mutlak üç puan parolası ile çıktı. Karşılaşmanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Sitespor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride gol aramaya çalıştı. Çorlu Gençlerbirliğispor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Çorlu Gençlerbirliğispor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor müsabakaya ortak olmaya başladı.
 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Her iki ekibinde geliştirdiği ataklar golü getiremedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru her iki ekipte ataklarını sıklaştırdı. Öne geçip soyunma odasına avantajlı girmek isteyen ekipler istediklerini elde edemediler. İlk devrede kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca ilk devre golsüz sona erdi.
 

EV SAHİBİ EKİP TEHLİKELİ OLDU

İkinci devrenin başlaması ile birlikte Çorlu Gençlerbirliğispor gol için ataklarını sürdürdü. Temsilcimiz Sitespor ise ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü oyununu sürdürerek gol aramaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe Çorlu General Basri Saran Stadyumunda heyecanda artmaya başladı. Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru etkinliği artırmaya başladı. Gol için iyice yüklenen ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.
 

SİTESPOR ŞOK GOLLE SARSILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Çorlu Gençlerbirliğispor geliştirdiği organize bir atakta golü bularak öne geçti. Golün ardından Çorlu Gençlerbirliğispor oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, Sitespor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Sitespor golün ardından beraberlik için mücadelesi verirken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise ikinci gol için yüklenmeye başladı. Beraberlik için tüm hatları ile gol aramaya çalışan temsilcimiz Sitespor risk almaya da başladı.
 

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Ataklarını sürdüren Çorlu Gençlerbirliğispor ilk golün ardından geliştirdiği organize atakla ikinci golü buldu. Farkı ikiye çıkaran Çorlu Gençlerbirliğispor oyunda skor anlamında rahat bir nefes aldı. Kalan dakikalar içerisinde ilk olarak farkı bire indirmek isteyen Sitespor istediği golü bir türlü bulamadı. Skor avantajını arkasına alan Çorlu Gençlerbirliğispor kontra ataklarla Sitespor kalesine yüklenmeye devam etti. Risk alan Sitespor üçüncü golü kalesinde gördü. 
 

SİTESPOR ÜÇ GOLLE MAĞLUP OLDU

Kalan dakikalar ise karşılıklı ataklarla geçildi. Sitespor farkı azaltmaya çalışırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise farka gitmek istedi. Üçüncü golün ardından bir ara oyun disiplininden kopan Sitespor ataklarını sürdürdü. Geriye kalan dakikalar içerisinde her iki ekip tarafından geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma hakemin çalan son düdüğü ile birlikte sona erdi. Sitespor aldığı mağlubiyet ile sezonun dördüncü yenilgisini alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise puanını 16’ya yükselterek liderliğini devam ettirdi.
 

YAN HAKEMLERİ ELEŞTİRDİ

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü ifade ederek “11 aslan yürekli futbolcumuz üstün mücadelelerine karşın yan hakemleri geçemedi. Yan hakemin vermiş olduğu karar sonucunda ofsayt olan pozisyonda gol kararı verilmiştir. Pozisyon ofsayt olmasına rağmen verilen gol kararı ve ataklarımızın ofsayt olmadığı halde kesilmesi , alın teri döken arkadaşlarımızın şevk ve direncini kırmış olup takımımızın mağlup olmasına sebep olmuştur. Bu soğuk günde işini gücünü bırakıp, çoluk çocuğuyla futbol izlemeye gelen büyük Sitespor taraftarının tek temennisi , hakemlerimizin yönettikleri müsabakalarda oyunun sonuca etki etmeyecek şekilde yönetim sergilemeleridir. Sporda en önemli şey, kazanmak değil, yarışmaktır; tıpkı hayatta en önemli şeyin başarı değil mücadele olması gibi. Önemli olan galip gelmek değil, iyi mücadele etmektir. Bu kadar olumsuzluğa rağmen Sitespor formasını terleten bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10