Polis, hırsıza mazot koklatmadı

Kapaklı’da park halindeki araçların deposundan mazot çaldığı iddia edilen bir kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızlıkta kullanÄ?

Kapaklı 2.01.2013 20:11:00 0
Polis, hırsıza mazot koklatmadı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kapaklı’da çok sayıda aracın deposundan mazot çaldıkları iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı.

 

450 LİTRE MAZOT ÇALDIĞI İDDİA EDİLİYOR

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi Seda Sokak’da devriye gezen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir şahsın park halinde bulunan 34 ED 0136 plakalı kamyondan mazot çalmaya çalıştığını fark edince şahısla ekipler arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri hırsızlık olayına karışan S. A. yı kullandığı malzemelerle birlikte olay yerinden kaçamadan yakalayarak gözaltına aldı. Birçok araçtan yaklaşık 450 litre mazot çaldığı iddia edilen zanlı S. A. , gözaltına alınarak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 

ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

Zanlının bindiği 34 FHK 71 plakalı araçta arama yapan ekipler, depodan yakıt çekmeye yarayan malzemeler de buldu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan S. A. dün akşam saatlerinde agönderildiği savcılıkta, olaya karışan bir diğer şahsın ise yakalanması için ekipler geniş çaplı araştırma başlattı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10