Çerkezköyspor farklı galibiyet ile liderliğe yükseldi

U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 2.hafta erteleme karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında müthiş bir futbol ortaya koy

3.01.2013 19:33:00 0
Çerkezköyspor farklı galibiyet ile liderliğe yükseldi

 U-17 Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı konuk olduğu Ulaş Belediyespor’u bozguna uğrattı.

 

TEMSİLCİMİZ İYİ BAŞLAD I

Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Çarşamba günü oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı fırtına gibi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 1.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına sarkan Rojhat müthiş bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Maçın başında bulduğu golle büyük moral bulan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ikinci golü bulmakta zorlanmadı. 5.dakikada sol kanattan gelişen atakta müsait pozisyonda topla buluşan ilk golün sahibi Rojhat topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı,
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

İlk beş dakikada gelen iki golle Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden koparken Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise fark mücadelesi verdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 10.dakikada Fatih ile bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında üç farklı üstünlük yakalayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibinin geliştirdiği ataklarda savunmada hata yapmayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen dakikalarında etkili bir atak geliştirdi. Sağ kanattan aldığı topla ilerleyen Abdülmelik rakip defansın arasından iyi sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden topu ağlara gönderen Abdülmelik skoru 4-0 yaptı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR RAKİBİNİ SAHADAN SİLDİ

Rakip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalesine etkili gelemedi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın defansının hatasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı bir gol bularak farkı üçe indirdi. Kalesinde gördüğü golün ardından ataklarını devam ettiren temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Fatih’in şık golü ile farkı tekrar dörde çıkardı.
 

İLK DEVREDEN SEKİZ GOL ÇIKTI

İlerleyen dakikalara doğru her iki takımda etkinliğini artırdı. Ancak her iki takımın defans oyuncuları ileri uç elemanlarına gol fırsatı tanımadı. İlk devrenin sonlarına doğru Doğukan’ın hatası ile pozisyon yakalayan ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle skoru 5-2’ye getirdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında Fatih ile bir gol daha bulan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini 6-2’lik skor ile tamamladı.
 

GOLLER DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci devresi de Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının üstünlüğü ile devam etti. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise geliştirdiği ataklardan pozisyonlara girse de son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 60.dakikasında yedinci golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Rojhat yerde kaldı.Kazanılan penaltı atışını gole çeviren Ahmet Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın yedinci golünü kaydetti. Aradaki farkı daha da açmak isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu tamamen yıktı. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. Bunu iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı geliştirdiği organize ataklarla sekizinci gol için yüklenmeye başladı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden tamamen koptu. Oyunu Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı istediği gibi yönlendirmeye çalıştı
 

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ataklarının karşılığını goller ile bulan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sekizinci golüne günün en başarılı ismi Fatih ile ulaştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 8-2’lik galibiyeti ile sona erdi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 9 yaparak Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nın puan kaybettiği haftada liderliğe yükseldi.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10