Bilinçli cemaat için kurs

Hayrabolu’da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Camilerde Kuran Öğretimi projesi kapsamında Vakıf Cami İmamı Tahir Zeki Kandemir tarafından cemaate Kuran-ı Kerim eğitimi veriyor.

Hayrabolu 3.01.2013 19:50:00 0
Bilinçli cemaat için kurs

 Çerkezköy Haber - Hayrabolu Vakıf Camii İmamı Tahir Zeki Kandemir tarafından, cemaate Kuranı Kerim eğitimi veriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Camilerde Kuran Öğretimi projesi doğrultusunda kış döneminde talep gelmesi halinde camilerde cemaate yönelik Kuranı Kerim eğitimi için kurslar düzenleneceğini belirten İlçe Müftüsü Veysel Işıldar “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Camilerde Kuran Öğretimi projesi doğrultusunda Vakıf Camimizde isteyen cemaatimize Kuran-ı Kerim kursu düzenledik. Kursumuz, hafta içerisinde yatsı namazından sonra yapılıyor. Talep geldiği taktirde diğer camilerde de kurslar düzenleyebiliriz” dedi.

 

12 KİŞİYE EĞİTİM

Cami imamı Kandemir ise kursa katılan cemaatten 12 kişiye ilmihal bilgilerinin yanı sıra Kuran-ı Kerimi hatasız ve tecvit kurallarına uygun bir şekilde yüzünden okumayı öğrettiklerini, ibadetlerini yerine getirirken okudukları sure ve duaları hatasız ve tecvit kurallarına uygun bir şekilde ezbere okumayı öğrenmelerine yardımcı olduklarını, böylelikle bilinçli bir cemaatin ortaya çıkacağını kaydetti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10