Dubai’de Türk okullarını ziyaret ettiler

Trakya Aktif İş adamları Derneği (TAGİD) üyeleri 30 kişilik işadamıyla ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve aidiyet duygusunun arttırılması amacıyla Dubai-Abu Dhabi´ ye düzenledikleri geziden döndü.

Tekirdağ 16.01.2013 19:05:00 0
Dubai’de Türk okullarını ziyaret ettiler

 İLKLERİN MEKANLARINI İNCELEDİLER

Geziler hakkında bilgi veren Trakya Aktif İş Adamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, “Seyahat kapsamında çeşitli geziler yapıldı. İlklerin olduğu mekânları yakından inceledik. Heyetimiz RAK Serbest Ticaret Bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Serbest Bölgede yetkililer, üyelerimize Dubai’de nasıl şirket kurulur, hangi sektörlerde iş imkân ve olanakları vardır, genel konular ve vergi konusu, diğer mevzuat hakkında bilgilendirme yapılmıştır. 2000 yılında kurulan ve halen 5-6 bini aşkın uluslararası şirkete ev sahipliği yapan RAK Serbest Ticaret Bölgesi’nde, üretim yapan veya danışmanlık hizmeti veren şirketler için de sunulan ofisler veya depolar kiralamak da mümkündür. RAK Serbest Bölgesi gerek düşük bütçeli Kobilere gerekse daha büyük yatırımı hedefleyen şirketlere uygun seçenekler sunmaktadır” dedi.
 

ORTAĞA İHTİYAÇ DUYULMUYOR

Biçer, Dubai’de RAK Serbest Ticaret Bölgesinde herhangi bir ortağa ihtiyaç duyulmadan şirket kurulabildiğini ve işleyen hukuk sisteminin uluslararası ticaret hukuk birleşik Arap emirliklerinin ve Dubai’nin yerel hukuk serbest bölgedeki ticari hukuka karışmadığını belirterek “Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyesi işadamları yapılan iş görüşmelerinden sonra kültürel yerleri gezdi” bilgisini verdi.  Biçer, Dubai’de Türk okullarını da ziyaret ettiklerini söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10