Amigo Osman'dan örnek davranış

Çerkezköy’lü Osman Sayar, engelli arkadaşlarına tekerlekli sandalye alabilmek için ailesinin de desteğiyle 6 ayda 5 kilogram mavi kapak topladı. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yaşayan Sayar, kamu kurumlarından, oku

Çerkezköy 16.01.2013 19:07:00 0
Amigo Osman

Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi Osman Sayar, engelli vatandaşlara destek olmak için 6 ayda 5 kilogram mavi kapak topladı.

 

KAPAKLARI DERNEĞE TESLİM ETTİ

Tüm Türkiye’nin seferber olduğu ve toplanan pet şişe kapaklarının engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye olarak dönen ‘Mavi Kapak’ kampanyasına bir destek de Osman Sayar’dan geldi. Osman Sayar yaklaşık 5 kilogram pet şişe kapağını Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yetkilisi Meral Dağaşan’a dün saat 11.00’da teslim etti.
 

KİMSE BAŞKASININ SIKINTISINI BİLEMEZ

Engelli arkadaşlarına destek olabilmek için mavi kapak toplamaya başladığını belirten Osman Sayar, amacının Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye temin edilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Engelli vatandaşlara destek olunması gerektiğinin altını çizen Osman Sayar, “Engelliler olarak birçok zorlukla karşılaşıyoruz. Kimse başkasının sıkıntısını bilemez. Ben de onun için gece gündüz demeden, her fırsatta mavi kapak topluyorum” ifadelerini kullandı.
 

KAPAK TOPLAMAYA DEVAM EDECEĞİM

Yaklaşık 6 ayda beş kilogram mavi kapak toplandığını ifade eden Sayar, “Engelliler yalnız bir ailenin değil, hepimizin engellisidir. Biz de engellilere yardımda bulunmalı, onlar için mücadele etmeliyiz. Sadece mavi kapak konusunda değil, her konuda destek olmalıyız. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu kampanya çerçevesinde mavi kapak toplamaya devam edeceğim. Bana mavi kapak toplamamda katkısı olan kız kardeşime ve aileme teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10