Atatürk İlköğretim Okulu yoluna kayıpsız devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig M Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı’na konuk oldu. Ligde Å

17.01.2013 20:01:00 0
Atatürk İlköğretim Okulu yoluna kayıpsız devam ediyor

Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Erkek Voleybol Liginde ilk maçını kazanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü deplasmanda Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı ile galibiyet mücadelesi verdi.

 

TEMSİLCİMİZ İYİ BAŞLADI

Hayrabolu Spor Salonu’nda önceki gün saat 18.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı karşılaşmaya Aykut, Ender, Ekmel, Esat, Emre ve Tahsin altısıyla müsabakaya çıktı. Karşılaşmaya Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı etkili başladı. Üst üste iki sayı bulan temsilcimiz skoru 2-0’a getirdi. Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı bir sayı bularak farkı indirse de Esat’ın sayısı ile skor 3-1’e geldi. Setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçildi. Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı etkili bir oyun sergileyememesine rağmen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın hataları ile tutunmaya çalıştı.

 

HAYRABOLU TUTUNAMADI

Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı üstünlüğü eline alarak skoru 7-4’e getirdi. Setin bu bölümlerinde ev sahibi ekip file üstünden iki sayı bularak farkı bir sayıya kadar indirdi. Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı gerisini getiremeyince setin ilk teknik molasına Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın 8-6’lık üstünlüğü ile girildi.

 

FARK GİDEREK AÇILDI

İlk teknik molanın ardından Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı oyun üstünlüğünü tamamen eline aldı. Üst üste kazandığı sayılarla aradaki skor farkını açan temsilcimiz farkı beşe çıkardı. (15-10) Hemen ardından da Aykut’un sayısı ile Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Farkın açılması ile birlikte Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı oyundan düştü.

 

İLK SET 25-15

İkinci teknik molanın ardından da Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı rakibi karşısında etkinliğini sürdürdü. Bulduğu sayılarla moral bulan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı setin 20’li sayılarına 8 sayı farkla 20-12 önde girdi. Setin kalan bölümlerinde de üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı seti 25-15 önde tamamlayarak setlerde 1-0 öne geçti. 


ÇERKEZKÖY ATATÜRK MORALLİ BAŞLADI
İlk seti 10 sayı farkla önde tamamlayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı,ikinci sete moralli başladı. İlk sette olduğu gibi karşılaşmanın ikinci setin ilk bölümleri de karşılıklı sayılarla geçildi. Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı tutunmaya çalışsa da başarılı olamadı.Karşılaşmanın ikinci setin ilk teknik molasına Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın dört sayılık üstünlüğü ile girildi. İlk teknik molanın ardından Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı aradaki skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı.
 
ÇERKEZKÖY FIRSAT TANIMADI
Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı ilk olarak farkı bire indirdi. Ardından da skora denge getiren ev sahibi ekip bulduğu morali iyi değerlendirerek öne geçti.Alınan molanın ardından toparlanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı üst üste bulduğu sayılarla skoru dengeledi, ardından da karşılaşmada öne geçti. Oyunun kontrolünü eline alan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı hücumdaki etkinliği ile farkı açtı. Setin ikinci teknik molasına Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı 16-12’lik üstünlük ile girdi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Setin ikinci teknik molasının ardından Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı skor üstünlüğünü elinde tuttu.(19-15) Setin 20’li sayılarına Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın 20-16’lık üstünlüğü ile girildi. Setin kalan bölümlerinde de etkinliğini sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı seti 25-18 önde tamamlayarak setlerde skoru 2-0’a getirdi.

5-0’LIK SERİ YAKALANDI
Karşılaşmanın üçüncü setinde de Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı etkinliğini sürdürdü. Setin ilk bölümlerinde 5-0’lık bir seri yakalayan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın hızını Tekirdağ Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı mola alarak kesmeye çalıştı. Molanın ardından bir sayı daha bulan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı skoru 6-0 yaptı. Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı ise çabuk toparlanarak üst üste sayılar buldu. Setin ilk teknik molasına ise Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın 8-4’lük üstünlüğü ile girildi.

HAYRABOLU ÇARE BULAMADI
Setin kalan bölümlerinde de Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı etkinliğini sürdürdü. Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı skoru 13-7’e getirdi. Savunmada hata yapmayan ve hücumda da etkili smaçlarla sayılar bulmaya devam eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı skor farkını 10’a çıkardı (18-8)
 
PUANINI 6’YA ÇIKARDI
20’li sayılara da 10 sayı farkla giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı, setin kalan dakikalarında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Kalan bölümlerde de üstünlüğü elinden bırakmayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı seti 25-14 önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrıldı. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı bu galibiyet ile puanını 6’ya çıkarttı. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10