Çığ gibi büyüyor

Çerkezköy’den başlayan ve tüm ülkeye yayılan mavi kapak toplama kampanyasına esnaf da destek veriyor. Çerkezköy’de esnaflık yapan Vasfiye Ertürk, engellilere tekerlekli sandalye temin edilebilmesi amacıyla ba?

Çerkezköy 20.01.2013 18:35:00 0
Çığ gibi büyüyor

 Çerkezköy Haber – Hem plastik kapakların geri dönüşümünü sağlamak hem de ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye temin edebilmek amacıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyası büyüyerek devam ediyor.

 

BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİM

Çerkezköy’de esnaflık yapan Vasfiye Ertürk de kampanyaya destek olabilmek için 6 ay önce mavi kapak toplamaya başladı. Çerkezköy esnaflarından Birol Çay Ocağı işletmecisi Vasfiye Ertürk altı aydır mavi kapak topladığını söyledi. Mavi kapak kampanyasını televizyondan duyduğunu ifade eden Ertürk “İnsanları mutlu etmeyi çok seviyorum. Bu nedenle engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması amacıyla mavi kapak toplamaya başladım. Altı ay boyunca topladığım kapaklarla bir engelli kardeşimin yeniden hayatta bağlanabilmesi benim için büyük mutluluk olacaktır. Esnaf arkadaşlarım da bu kampanyaya destek verdi. Engelli kardeşlerimiz için bundan sonra da kapak toplamaya devam edeceğiz” dedi.
 

Haber / A.Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10