Atatürk İlköğretim Okuluspor 3-1 galip

Bölgesel Amatör Erkek Voleybol Liginde M grubunda mücadele veren temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Kulübü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Tekirdağ Gençlikspor Kulübü Voleybol T

22.01.2013 00:07:00 0
Atatürk İlköğretim Okuluspor 3-1 galip

 Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl ilk kez mücadele eden Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı yoluna kayıpsız devam ediyor

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya  Atatürk İlköğretim Okuluspor Kulübü  Aykut, Ender, Ekmel, Esat, Emre ve Tahsin altısıyla yer alırken konuk ekip Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı ise Melih, Emrah, Mehmet, Tolga, Serkan, Onur ve libero olarak ta Özcan’la sahaya çıktı
 

ATATÜRK ETKİLİ OLDU

Karşılaşmaya Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı etkili başlarken özellikle servislerden kazandığı sayılarla birlikte ilk dakikalardan itibaren etkinliğini artırdı. Tekirdağ  Gençlikspor Kulübü Voleybol Takımı ise daha az hata yaparak aradaki farkı indirmeye çalıştı. Her iki takımında sayı bulduğu setin ilk teknik molasına Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı 8-5’lik üstünlükle girdi.
 

RAKİBİNE SAYI ŞANSI TANIMADI

Teknik molanın ardından çabuk toparlanan Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı setin ilerleyen bölümlerinde sayılar bularak aradaki sayı farkını eritmeye çalıştı. Savunmada ve hücumda tekrar iyi bir oyun ortaya koyan Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı Esat ve Ekmel ile sayılar bularak farkı üç sayıya kadar çıkarttı. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk setinin ikinci teknik molasını da 16-13’lük üstünlük ile tamamladı.
 

İLK SETİ 25-19 KAZANDI

Her iki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde ralli devam etti. Konuk ekip Tekirdağ Gençlikspor Onur ve Serkan ikilisi ile üst üste sayılar bularak skoru eşitledi. Ancak oyundan düşmeyen temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı bulduğu sayılarla 20’li sayılara dört sayılık üstünlük ile girmesini bildi. Ekmel ve Esat’ın etkili hücumları ile etkinliğini sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor bu seti 25-19 kazanarak durumu 1-0 yaptı.
 

TEKİRDAĞ GENÇLİKSPOR YAKALADI

Karşılaşmanın ikinci setine de iyi başlayan taraf ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı oldu. Rakibi karşısında güzel bir seri yakalayan temsilcimiz bulduğu sayılarla büyük bir moral buldu. Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı ise oyundan kopmayarak file üstünden sayılar bulmaya çalıştı. Bir sayı daha bulan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı ikinci setin ilk teknik molasına 8-5’lik üstünlük ile girmesini bildi.
 

ATATÜRK RAKİBİNİ YAKLAŞTIRMADI

Teknik moladan sonra oyuna hızlı giren taraf Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı yakaladığı seri ile birlikte aradaki sayı farkını açtı. Arka arkaya gelen sayılarla birlikte konuk ekip sık sık hata yaparak oyundan tamamen düştü. Ev sahibi ekip Atatürk ilköğretim Okuluspor Voleybol Takımı çıktığı her ataktan sayı ile dönmeyi bildi. Alınan mola ile birlikte çabuk toparlanan Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı farkı indirerek seti kazanmak için ümitlendi. İkinci teknik molayı da Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı 16-12 üstünlükle geçti.
 

SETLERDE FARK İKİYE ÇIKTI

Teknik molanın ardından oyuna yenden hızlı başlayan Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı 5 sayılık farkı set sonuna kadar korudu. Rakibinin sert servis ve smaçları karşısında çaresiz kalan konuk ekip Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı kalan dakikalarda etkinliğini kaybetti. Üst üste sayılar bulmaya devam eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor bir sayı daha bularak bu seti de 25-20 önde tamamlamasını bildi.
 

MÜTHİŞ ÇEKİŞME YAŞANDI

Setlerde skoru 2-0’a getiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı üçüncü sete de moralli başladı. Üçüncü setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçildi. (5-5) Büyük bir çekişmeye sahneye olan setin ilk teknik molasına ev sahibi ekip Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı 8-7 önde girdi. Teknik molanın ardından Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı skoru dengeleyerek sette öne geçti. Etkili oyununu sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı setin ikinci teknik molasına iki sayı farkla önde girdi. (14-16) İkinci teknik molanın ardından toparlanan Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı ilk olarak skoru dengeledi. Ardından ise karşılaşmada öne geçti.(20-19)
 

ZORLU SETİ KONUK EKİP ALDI

Çabuk toparlanan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor rakibini yakalamasını bildi. Maçı bırakmayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı ardından da öne geçti. Büyük bir çekişmeye sahne olan sette skor 24-24’e gelince set 26’ya uzadı. Rakibine göre daha az hata yapan konuk ekip Tekirdağ Gençlikspor bu seti 25-27 kazanarak skoru 2-1’e getirdi.
 

SAYI BULMAKTA ZORLANMADI

Dördüncü sete 2-1 önde olmanın avantajı ile başlayan ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergiledi. Setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçildi. İlk teknik molaya da Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı’nın üstünlüğü ile girildi. İlk teknik molanın ardından temsilcimiz aradaki sayı farkını açmasını bildi. Setin ikinci teknik molasına 16-10 önde giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor kalan bölümlerde de sayı bulmakta zorlanmadı.
 

3-1 MAĞLUP ETTİ

Setin 20’li sayılarına ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı 7 sayı farkla önde girdi. Tekirdağ Gençlikspor Voleybol Takımı bu sette de çok basit hatalar yaptı. Kalan bölümlerde de etkinliğini sürdüren ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı seti 25-18 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10