Çerkezköy’ün gençleri Ulaş’ı yedi golle geçti

Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile yedinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. İlk devresi Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 3-0’

22.01.2013 00:07:00 0
Çerkezköy’ün gençleri Ulaş’ı yedi golle geçti

 Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı U-17 Ligi 7.hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etti.

 

TEMSİLCİMİZ ÖNE GEÇTİ

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Cumartesi günü oynanan karşılaşma ise saat  13.00’de başladı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili başlarken, konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Sol kanattan ani gelişen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı atağında defansın arkasına iyi sarkan Abdülmelik topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’un ilk golünü attı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen konup ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında bir türlü istediği oyun sergileyemedi. Orta alanda hakimiyeti eline almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda organize ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı organize geliştirdiği atakta sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. (2-0) Sağ kanattan hızlı gelen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımında ceza sahası dışında topla buluşan golcü oyuncu Fatih düzgün vuruşla topu ağlara göndermesini bildi. Rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma düşen Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı farkın daha da açılmaması için mücadele verirken bir yandan da farkı bire indirme mücadelesi verdi.
 

ULAŞ BELEDİYESPOR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

Rakibi karşısında saha avantajını değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda çok rahat bir oyun ortaya koydu. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen dakikalarında Orkun ile farkı üçe çıkardı. Orta alanda topla buluşan ve kalecinin önde olduğunu gören Orkun 40 metreden müthiş bir gol kaydederek skoru 3-0 yaptı. Üçüncü golün ardından Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı dördüncü gol için yüklendi.
 

 İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

İlk devrenin son bölümlerinde Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı en azından bir gol için yüklense de sonuca gidemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile girildi. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru Mehmet’in ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise temsilcimiz karşısında hiçbir varlık gösteremedi.
 

ULAŞ BELEDİYESPOR GOL BULAMADI

Rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermeyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 55.dakikasında ikinci golün sahibi Fatih ile farkı beşe çıkardı. Rojhat’ın pası ile hareketlenen Fatih ceza sahası içine girdi. Rakip oyuncuyu oyundan düşüren Fatih sağ çaprazdan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.
 

 SKOR 6-1 OLDU

Goller bularak özgüven yakalayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı artırmaya devam etti. En az bir gol için mücadelesini sürdüren Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle farkı dörde indirmesini bildi. Orta alanda topa daha çok sahip olan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı aradaki farkı tekrar artırmak için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Ataklarının karşılığını alan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 70.dakikada farkı tekrar beşe çıkarmasını bildi. Sağ kanattan gelişen atakta Rojhat rakip defans tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Rojhat topu ağlara göndererek skoru 6-1 yaptı.
 

RAKİBİNİ YEDİ BİTİRDİ

Çok rahat bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı üst üste ataklarını sürdürdü. Rakip kaleyi abluka altına almayı sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda yedinci golü de buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşu iyi takip eden Doğukan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın yedinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 7-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı puanını 10 yaparak zirve iddiasını sürdürdü. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise bu mağlubiyet ile üç puanda kaldı.
 

 “GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Rakibimiz karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başladık. İlk devre bulduğumuz üç golle oyunu koparmasını bildik. İkinci devrede de oyuncu kardeşlerimiz etkili mücadelesini devam ettirerek karşılaşmadan farklı galip ayrılmamıza neden oldular. Bütün oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10