AK Parti’den Memur-Sen’e ziyaret

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve İlçe Yöneticilerinden bir grup Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz’u ziyaret etti. Ziyarette, Memur-Sen’e bağlı 9 sendikanın il temsilcisi de haz

Tekirdağ 22.01.2013 00:08:00 0
AK Parti’den Memur-Sen’e ziyaret

 HİÇ KİMSE SORUMLULUKTAN KAÇMAMALI

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, ziyarette yaptığı konuşmada,  sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin temel taşlarından birisi olduğunu ifade etti. AK Parti’nin tüm sendikalara, sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini, hareket alanlarını genişletmek adına çalışmalar yürüttüğünü belirten Merkez İlçe Başkanı Tunca, “Demokrasimizin güçlenebilmesi için sivil toplum kuruluşlarına düşen görev oldukça önemli. Bu sahada  gerek STK'lara, gerekse ülkeyi yönetenlere ve muhalefete düşen çok önemli görevler vardır. Hiç kimse bu sorumluktan kaçmamalıdır” dedi.
 

11 İŞ KOLUNU BÜNYESİNDE BARINDIRIYOR

Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz da Memur-Sen'in yaklaşık 500 bin üyesiyle memur sendikaları arasında en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu ve Memur-Sen’in Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro-Memur-Sen, Enerji-Bir-Sen, Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen ve Kültür-Memur-Sen olmak üzere 11 iş kolunu bünyesinde barındırdığını söyledi.
 

KENT İÇİN ÖNEMLİ BİR AŞAMA

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun ‘Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü’ adıyla başlattığı kampanyayı Tekirdağ’da da sürdürdüklerini ve bu konuda siyaset kurumlarından destek beklediklerini ifade eden Topuz, Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsüne dönüştürülmesine de değinerek, Büyükşehirin kent için önemli bir aşama olduğunu belirtti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10