Kitaplar okuyucularla buluşuyor

Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Apsis Kitabevi’nin işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı önceki gün düzenlenen törenle açıldı.

Çorlu 22.01.2013 00:08:00 0
Kitaplar okuyucularla buluşuyor

 STANTLARI GEZDİLER

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Kitap Fuarının Konuğu Buket Uzuner, Özel Trakya Koleji Genel Müdürü Ahmet Varol, Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde kurdelenin kesilmesinin ardından yayınevlerinin stantlarını gezdi.
 

İMZA GÜNÜ VE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Açılış töreninde katılımcılar ve Özel Trakya Koleji öğrencileri, yayınevlerinin stantlarından kitap alırken, imza gününde Yazar Buket Uzuner, yapılan söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzaladı. Çorlu Kitap Fuarının açılış töreni, Orion AVM tarafından düzenlenen kokteyl ile devam etti. Kitap Fuarı’nın imza günü ve çeşitli etkinliklerle 27 Ocak Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10