İşbirliği protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Çorlu 23.01.2013 00:26:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

 İMZA ALTINA ALINDI

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesi adına Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne yapılan müracaat onaylandı.  Önceki gün KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci'nin katılımıyla  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB  Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği protokolü imzalandı.
 

KATKIDA BULUNMAYI AMAÇLIYORUZ

İmza töreninde konuşan Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgedeki girişimci adaylarına yönelik çalışmalarının KOSGEB'in de destekleriyle devam ettiğini ifade etti. Eğitimin 4 Şubat-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirten Güleroğlu “Katılımcı sayısı 30 olarak belirlendi. Önümüzdeki hafta katılımcıları belirlemek adına odamızda seçmeler yapılacak. Eğitim dört ana modülden oluşacak, toplam 70 saat sürecek ve 9 günde tamamlanacak. Dokuz gün sürecek olan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde; adayların girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar anlatılacak. Verilecek olan eğitimin ana modüllerine yüzde 80 oranında devam eden katılımcılar, katılım belgesi almaya hak kazanacaklar” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10