Hedefimiz 2014’te eğitime başlamak

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, önceki gün Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti.

Saray 23.01.2013 00:32:00 0
Hedefimiz 2014’te eğitime başlamak

 YAZ AYLARINDA BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaretinde konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, yeni üniversite binasının inşaatına en geç yaz aylarında başlamak istediklerini ifade etti. Hedeflerinin yeni üniversite binamızın 2014 Eylül ayında eğitim-öğretime başlaması olduğunu söyleyen Şimşek yeni binayla birlikte yeni bölümlerin de eğitim programlarında yer alacağını belirtti. Böylelikle şuanda 700 civarı olan öğrenci sayısının 1200-1300’lere yükseleceğini ifade eden Şimşek “Şuan için bir lisans programı düşüncemiz yok. Ama zaman ne gösterecek bekleyip göreceğiz” diye konuştu.
 

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEĞİNDEN EMİNİM

Yeni bina yapımında desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan Şimşek “Yeni üniversite binamız için Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve Saray Halkının desteği oldukça önemli. Bu destek ne kadar güçlü olursa Üniversitemiz daha kısa sürede biter ve eğitimine başlar. Saray Halkının bu konuda her zaman yanımızda olacağından, desteğini esirgemeyeceğinden eminim” diyerek belediyeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 

BÜYÜMESİ VE GELİŞMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Ziyarette konuşan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da üniversite yapımı için Saray Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Yapılacak yeni Üniversite binasının Saray’ın gelişmesi ve büyümesi açısından da çok önemli olduğunu ifade eden Çoban “Saray Belediyesi olarak bu durumun farkındayız. Saray halkı da el birliği ile üniversitesine gereken yardımı ulaştıracaktır” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10