Mesai arkadaşlarından anlamlı veda

Uzun yıllar Hattat Holding’e bağlı Hema Endüstri’de Satınalma Grubu’nda görev yapan Cengiz Şahin emekli oldu. Arkadaşlarının, kendisi için düzenlediği veda yemeğinde, duygularını ifade eden Şa

Çerkezköy 23.01.2013 00:47:00 0
Mesai arkadaşlarından anlamlı veda

 Çerkezköy Haber - Hattat Holding’e bağlı Hema Endüstri’de 22 yıl boyunca görev yapan Cengiz Şahin emekli oldu. Mesai arkadaşlarının Cengiz Şahin onuruna düzenlemiş olduğu veda yemeğinde bir araya gelen şirket çalışanları canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. 22 yıllık uzun bir çalışma hayatı sonunda emekliye ayrılan Şahin en güzel günleri birlikte yaşamış olduğum arkadaşlarından ayrılmanın zor olacağını ifade ederek “Uzun yıllar birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan ayrılmak çok da kolay değil. Nezaket göstererek böylesine güzel bir geceyi düzenleme adına uğraş sergileyen başta Ertaç Coşkun ve Gizem Özdemir olmak üzere burada bulunan ve gelmeye imkânı olamayan arkadaşlarıma minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

GÜLE OYNAYA VEDA

Keyff Et Mangal Cafe  Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine Hema Endüstri Satınalma Birimi çalışanları Ferda Gonca, Ayşe Hümeyra Tülün, Soner Bilgin, Ufuk Koroğlu, Burak Özer, Hasan Şahin, Fisun Gültekin, Gürsel Örgel, Bülent Güzel, Mustafa Yaşar, Begüm Kayar, Birgül Polat, Tahsin Vural, Emrah Ekmen, Ceyhun Temizel, Barkın Kenar, Onur Uysal, Yalçın Ayan, Ersan Duran, Zafer Barış, Hüseyin Kuzey ve Tolga Özmen katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10