Pera Villa’dan anlamlı destek

Çerkezköy Pera Villa Pastaneleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Spor Kulübü’nün Gençler Ligi’nde mücadele eden Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Deplasmanlı Bayanlar Ligi’nde mücadele

24.01.2013 00:17:00 0
Pera Villa’dan anlamlı destek

 Çerkezköy Haber - Pera Villa Pastaneleri, önceki gün saat 14.00’da düzenlenen programda, ÇTSO Lisesi Spor Kulübü bünyesindeki 2 voleybol takımına sponsor oldu.

 

PERA VİLLA ÖRNEK OLDU

Desteklerinden dolayı Pera Villa Pastaneleri’ne teşekkür eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, “Pera Villa Pastaneleri, Okulumuzun Spor Kulübü bünyesinde bulunan 2 voleybol takımımıza bu dönem ve 2013-2014 dönemi için sponsor oldu. İlçemizdeki diğer firmaların da Pera Villa Pastaneleri gibi bu tür sosyal aktivitelere destek olmalarını bekliyoruz. Umarım Pera Villa’nın bu hareketi, diğer firmalar için örnek teşkil eder” diye konuştu.
 

DEĞERLERE SAHİP ÇIKILMALI

ÇTSO Lisesi Spor Kulübü bünyesindeki iki voleybol takımının gerek bu sezonki gerekse 2013–2014 sezonundaki forma, eşofman ve her türlü spor malzemesi ihtiyacını karşılayacaklarını söyleyen Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök, “Kurum olarak bu tür sosyal aktivitelerde yer almaya devam edeceğiz” dedi. ÇTSO Lisesi’nin ilçede spora en çok önem veren okul olduğunu söyleyen Anagök, “Genç sporcularımızın başarıya ulaşmaları adına üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi ve ilçenin bu tarz değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.
 

ENERJİ İÇECEĞİ İKRAM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Pera Villa Pastaneleri tarafından genç voleybolculara enerji içeceği ikram edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi. ÇTSO Lisesi’nde düzenlenen programa ÇTSO Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök, ÇTSO Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kürşat Karayurt ve Voleybol Takımı oyuncuları katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10