Kurs kayıtları devam ediyor

Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün paydaşlığı çerçevesinde üniversite personelinin ve öğrencilerin beden ve ruh sağlığını korumak, ilgi alanlar?

Tekirdağ 24.01.2013 00:18:00 0
Kurs kayıtları devam ediyor

 ÜCRETSİZ OLARAK VERİLİYOR

Kurs kayıtlarının devam ettiğini belirten yetkililer, Merkez Kampüste İlk Yardım, Diksiyon, Beden Dili, Yağlı Boya, Ebru, CV Hazırlama Mülakat Teknikleri Auto Cad, Grafik Tasarım, Gitar, Bağlama, Halk Oyunları, Çalışma Yaşamına Hazırlık, Girişimcilik, Türk Sanat Müziği Kursları sürerken, İlçe Meslek Yüksekokullarında ise Çorlu MYO ‘da Gitar, Auto Cad, Resim, Hayrabolu MYO’ da Basketbol, Muratlı MYO’ da Parakende ve Satış programı Satış Görevlisi, Müzik ve Gösteri Sanatları programı Halk Oyunları (Trabzon Yöresi Erkek Oyunları-İzmir Yöresi kadın oyunları)  Çerkezköy MYO’ da Yabancı Dil (İngilizce), Halk Oyunları, Gitar, Saray MYO’da Bilgisayar  (Grafik Tasarım), Yabancı Dil (İngilizce), DGS Kursları ücretsiz olarak verildiğini belirtti.
 

YENİ SINIFLAR DA AÇILACAK

Üniversiteye bağlı Merkez ve İlçe MYO’larda 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında toplam 37 adet kurs açıldığını belirten yetkililer, “Talep halinde ilave sınıflar açılarak kursların devamlılığı sağlanacak” dedi. Haber Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10