Yeni sigorta uygulamaları masaya yatırıldı

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği ve Odamız işbirliği ile düzenlenen önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi OdasÄ?

Çorlu 24.01.2013 20:56:00 0
Yeni sigorta uygulamaları masaya yatırıldı

 BİLGİLENDİRME YAPILDI

Toplantı iş adamlarının karşı karşıya olduğu risklere ve bu risklerin yönetimine dikkat çekmek, iş hayatını çok yönlü etkileyen ekonomik, sosyal, politik ve teknolojik risklerin yönetimi ve transferi hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilirken, Sigorta Acenteleri Derneği (SAB) Başkanı Ayşe Kılıç; İş adamlarının karşı karşıya olduğu risklere ve bu risklerin yönetimine dikkat çekerek bir farkındalık yaratmayı hedeflediklerini ifade etti. Toplantıda iş hayatını çok yönlü etkileyen ekonomik, sosyal, politik ve teknolojik riskler ile bu risklerin yönetimi ve transferi hakkında da bilgilendirme yapıldı.
 

YENİ SİGORTA UYGULAMALARI

Toplantıda, risk yönetmeni Tanfer Dinler İş adamlarının Risk Yönetimine bakışlarında önemli bir farkındalık yaratacak şekilde Uluslararası deneyimlerini  "İş Adamları... İşinizi Siz Yönetin... Riskinizi Biz Yönetelim" konulu sunum yaptı. İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Faruk Ömrüuzak ve Zeynep Arslan Gezgin de değişen dünyanın ve iş hayatının risklerini teminat altına alan yeni sigorta uygulamaları hakkında bilgiler verdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10