“Halk, yerel ve genel yönetime seçimde cevap verecek”

Çerkezköy DSP Teşkilatı, CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümü nedeni ile basın açıklaması yapan DSP Çerkezköy Teşkilatı Başkanı Mesut

Çerkezköy 24.01.2013 20:57:00 0
“Halk, yerel ve genel yönetime seçimde cevap verecek”

 Çerkezköy Haber - DSP Çerkezköy Teşkilatı, dün saat 14.30’da CHP teşkilatı üyelerini ziyaret etti. DSP’li heyeti CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, başkan yardımcısı Necdet Ertürk ve teşkilat üyeleri karşıladı. Ziyarete, DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Mesut Kaba, İlçe Sekreteri Mevlüt Tapancı, İlçe Saymanı Melih Kaner, Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Pehlivan ve yerel yönetimler sorumlusu Recep Taş katıldı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Dönmez “Bülent Ecevit’in kurmuş olduğu DSP amaçları bakımında CHP ile aynı konumdadır. Seçmeni de aynı tabandan gelen iki parti olarak sizlerin ziyaretinden dolayı memnun olduk” dedi.

 

9 YILIN HESABI SORULACAK

“9 yıldır genel ve yerel yönetimden dolayı ezilen halkın yaklaşan seçimlerde hükümet ve yerel yönetime gerekli cevabı vereceğini söyleyen Dönmez “Yerel yönetim bazında Belediye Meclisi üyelerimizle de birçok yanlış uygulamanın önüne geçtik. Konu Çerkezköy halkının menfaati ya da zararı söz konusu olunca biz herkesten daha hassas oluruz” dedi.
 

HALK ELEŞTİRMEKTEN KORKUYOR

DSP İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Kaba da yeni teşkilatlandıklarını ifade ederek yerel ve genel siyasette yapılan hataların çokluğuna işaret etti. Kaba “Bu güne kadar teşkilatlanma adına çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra hedefimiz halkımızın refah ve huzurunu sağlayacak çalışmaları gerçekleştirmektir. Herkes gibi biz de Çerkezköy’de yaşıyoruz. Buranın çilesini çekmekte ve yerel yönetimlerin eksikliklerini görmekteyiz. Halk yerel ve genel yönetimden memnun olmamasına rağmen bu memnuniyetsizliğini basının karşısında ifade edemiyor” diye konuştu.
 

52 BİN TL MAAŞ ALIYOR

DSP Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Pehlivan da halkın geçinemediğini, asgari ücrete mahkûm edildiğini ve bununda zaruri ihtiyaçlara yetmediğini ifade ederek “Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Kızı Sümeyye Erdoğan’ın Başbakan danışmanlığı nedeni ile 52 bin TL maaş almasına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşinin bekçilik yaparak sadece 850 TL maaş almaktaydı. Halkımız da Kılıçdaroğlunun kardeşinin almış olduğu miktarla hayatını sürdürmektedir. Aradaki fark tarif edilemez derecededir. AK Parti iktidarı bir taraftan hak ve hukuk derken diğer taraftan haksızlıklar yapmaktadır” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10