Sitespor evinde Çorluspor’u konuk edecek

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor 8.hafta erteleme karşılaşmasında Mustafa Uğraş Stadyumunda üç puanla son sırada bulunan Çorluspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda güçlü VelikÃ?

25.01.2013 23:58:00 0
Sitespor evinde Çorluspor’u konuk edecek

 Çerkezköy Haber- Sitespor ligin sekizinci hafta erteleme  karşılaşmasında Çorluspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

 

4 PUANI BULUNUYOR

Süper Amatör Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Sitespor sekizinci hafta karşılaşmasında ligin son sıralarında yer alan Çorluspor ile Mustafa Uğraş Stadyumunda karşılaşacak. Bir önceki hafta Veliköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen yaşadığı savunma hatalarından dolayı zamansız yedikleri tek golle karşılaşmadan 1–0 yenik ayrılmıştı. Sitespor ligde oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet bir beraberlik toplayarak dört puanda bulunuyor.
 

“DOSTLUK VE CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇSİN”

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çorluspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Veliköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlubiyet aldık. Bu hafta Çorluspor konuk edeceğiz. Çorluspor’u mağlup ederek taraftarımıza Veliköyspor karşısında aldığımız yenilgiyi unutturmak istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 

13.00’DE OYNANACAK

Sitespor ile Çorluspor ligin 8.hafta erteleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10