İkinci devre Pazar günü başlıyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta ikinci devre heyecanı hafta sonu oynanacak olan 7 karşılaşma ile başlayacak. İlçemiz temsilcisi Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayisp

25.01.2013 23:59:00 0
İkinci devre Pazar günü başlıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor deplasmanına çıkacak.

 

ÇERKEZKÖYSPOR YARIN OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta ikinci devre heyecanı hafta sonu oynanacak 7 karşılaşma ile başlayacak. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor deplasmanına çıkacak. Kırklareli Atatürk Stadı’nda bugün oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Serhat Tan yönetirken, yardımcılıklarını ise Özgür Şahinoğlu, Hakan Yoldaş ve Nuri Mutlu yapacak.
 

HAZIRLIK KARŞILAŞMALARINA ÇIKTI

Çerkezköyspor ligin ilk devresini 12 puanla on birinci sırada tamamladı. İlk devrenin sona ermesinin ardından Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarına bir hafta verilen aranın ardından başladı. Hazırlıklarına Çerkezköy’de başlayan Çerkezköyspor, ardından Antalya Side’de on günlük kamp yaptı. Kamp süresi boyunca üç hazırlık karşılaşmasına çıkan Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasında Sivas 4 Eylülspor’a 2-1 mağlup oldu. İkinci karşılaşmasında Eskişehir Sağlıkspor’u 4-0 mağlup eden temsilcimiz Çerkezköyspor son hazırlık karşılaşmasında ise Erganispor’a 3-0’lık sonuçla mağlup oldu.
 

GALİBİYET ARAYACAK

Antalya kampının sona ermesinin ardından Çerkezköyspor, Salı günü Kırklareli Sanayispor maçı hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, son antrenmanına dün çıktı. Dün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Çerkezköyspor rakibi karşısında bugün oynanacak karşılaşmada galibiyet mücadelesi verecek.
 

İLK MAÇ BERABE SONUÇLANMIŞTI

Çerkezköyspor ile Kırklareli Sanayispor ligin ilk devresinde Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz kalan dakikalarda istediği gol ve golleri bulamayarak karşılaşmadan golsüz eşitlik ile ayrılmıştı.
 

ANTALYA KAMPI İYİ GEÇTİ

Ligin ikinci devresinde başarılı olacaklarını belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Devre arası kampını daha iyi bir ortamda geçirmek ve daha iyi çalışmak için 10 günlük Antalya kampına gittik. Kampın takım açısından güzel geçtiğini ve takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon dönemini çabuk atlattıklarını düşünüyorum Özellikle transfer olan Zülküf ve Ali ile gol yollarında sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak deplasman fobisine son vereceklerini belirten Korkmaz “ Ligin ilk devresinde oynadığımız bütün deplasmanlardan puansız döndük. Ligin ikinci devresinden itibaren gelecek galibiyet serileri ile birlikte üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Oyuncularımın Kırklareli Sanayispor deplasmanından üç puan ile döneceklerine inanıyorum” dedi.
 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

Haftaya lider durumda giren Sultangazispor ise evinde Bağcılarspor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksi’nde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Tekirdağspor ise ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında deplasmanda iyi bir mücadele sergileyen Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan mücadele 13.30’da başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Tuzlaspor aynı puanla üçüncü sırada bulunan Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Tuzla Belediye Sahası’nda yarın saat 14.00’de oynanacak.
 

KIRKLARELİ DERBİSİ VAR

Ligin ikinci devresinin ilk haftasında Kırklareli derbiside oynanacak. Babaeskispor ile Lüleburgazspor 100.Yıl Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma ise saat yarın saat 13.30’da başlayacak. Ligde çıkış arayan Suadiye Belediyespor ise evinde ligin dibinde yer alan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Sultanbeyli Belediyespor ile İncirlispor karşı karşıya gelecek.
 

PUAN DURUMU

 

1-Sultangazispor 30

 

2-Tuzlaspor 27

 

3-Edirnespor Gençlik 27

 

4-Tekirdağspor 24

 

5-Sultanbeyli Belediyespor23

 

6-Hereke Yıldız 22

 

7-Lüleburgazspor 16

 

8-İncirlispor 16

 

9-Suadiye Belediyespor 15

 

10-Babaeskispor 13

 

11-Çerkezköyspor 12

 

12-Bağcılarspor 11

 

13-Kırklareli Sanayispor 7

 

14-Çenesuyu Plajyoluspor 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10