Voleybolcuları ‘Pera Villa’ giydirdi

İlçemizi Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nda temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı, dün Lüleburgaz Balkanspor mücadelesi öncesi Pera Villa Pastaneleri tar

27.01.2013 18:32:00 0
Voleybolcuları ‘Pera Villa’ giydirdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Pera Villa Pastaneleri dün saat 09.00’da düzenlenen Kahvaltı etkinliğinde sponsor olduğu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nı ağırlayarak sporcuların forma-eşofman takımı ihtiyaçlarını karşıladı. 

 

3. LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ

Desteklerinden dolayı Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk ve Mali İşler Müdürü Sadık Anagök’e teşekkür eden ÇTSO Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kürşat Kayayurt, “Takımımıza verilen bu destekleri boşa çıkarmamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. Öncelikli hedeflerinin takımı 3. Lig’e çıkarmak olduğunu ifade eden Kayayurt, “Pera Villa’nın destekleri ve düzenlenen kahvaltı organizasyonu Lüleburgaz Balkanspor maçı öncesi takımımız için ekstra bir motivasyon oldu” ifadelerini kullandı.
 

ÇERKEZKÖY’E VOLEYBOLU SEVDİRECEĞİZ

Desteklerinden dolayı Pera Villa Pastanelerine teşekkür ederek söze başlayan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Tuğçe Arkan ise Çerkezköy halkına voleybolu sevdireceklerini belirterek, “İnanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılara imza atacağız. Bu yolda tüm takım arkadaşlarıma güveniyorum” diye konuştu. 
 

GURUR DUYUYORUZ

ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı’ndan beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök, “Böylesine başarılı bir ekibin reklâmımızı taşımasından dolayı gurur duyuyor, genç sporculara destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etapta isteğimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nı 3. Lig’de görebilmektir. Bu kapsamda bütün Çerkezköy halkının bu genç kardeşlerimize destek olması gerekiyor” dedi ve ÇTSO Lisesi Spor Kulübü’ne destek olasına vesile olan Cazgır Organizasyon’a teşekkür etti.
 

KARŞILAŞMA İÇİN YOLA ÇIKTILAR

ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı kahvaltı etkinliğinin ardından saat 13.00’da başlayacak olan Lüleburgaz Balkanspor karşılaşması için yola çıktı. Kahvaltı etkinliğine ÇTSO Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kürşat Kayayurt ve Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Ana gök’ün yanı sıra ÇTSO Lisesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Ali Hatip ve Özgür Aksu ile Cazgır Organizasyon sahibi Uğur Özcan da yer aldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10