Oda başkanlığına yeniden aday

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi meclis üyeleri seçimi 3 Mart Pazar günü, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, TOBB genel kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri seçimi ise

Tekirdağ 27.01.2013 18:33:00 0
Oda başkanlığına yeniden aday

 SEÇİM TARİHİ BELİRLENDİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerine 13 grupta yaklaşık 2 bin 750 üye katılacak. 2 yıldan beri Tekirdağ TSO Yönetim kurulu başkanlığını, 2 dönem oda organlarında yönetim kurulu sayman üye ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade eden Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “TSO bünyesinde bugüne kadarki yaptığım çalışmalardan dolayı yeteri kadar tecrübe kazandım. Yeniden ekip arkadaşlarıyla birlikte bir dönem daha görev yapmak üzere adayım” dedi.
 

ÇOK ÇALIŞACAĞIM

“Odaların temel kuruluş amacı önce üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, her konuda gelişmelerine yardımcı olmak” diyen Günay bunun yanında bir STK olan odanın bir amacının da, bölgeni her alanında gelişmesine katkı sağlamak diğer kurum ve kuruluşlar eş güdüm halinde bölgesel gelişime destek olmak olduğunu ifade etti. Üyelerin teveccühü ile göreve gelmesi durumunda çok çalışacağını söyleyen Güney, “Ekip arkadaşlarımız ve bize yeni katılan iş hayatında çok başarılı olan tüccar arkadaşlarımızla göreve talip olduk” diye konuştu. Tekirdağ TSO adaylık açıklamasına Başkan Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim kurulu üyeleri Galip Öge, Taner Karaoğlu, Erhan Tanrıöver, Mestan Özcan, İlhami Özcan Aygün, Ziya Meral, Hakan Şık, Sebahattin Tiryakioğlu, Caner Günay, Muzaffer Destereci, Cavit Yazıcı, Rüştü Özgün, Ertan Utku ve çok sayıda üye katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10