Alkollü sürücü, servis aracına çarptı

Kapaklı’da önceki gün saat 00.30 sıralarında bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen servis aracına çarptı.

Kapaklı 27.01.2013 18:34:00 0
Alkollü sürücü, servis aracına çarptı

 DİREKİYON KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Kaza; Kapaklı Yuvam Konutları Durağı önünde meydana geldi.  İddiaya göre Ümit Gamsız, 3 arkadaşı ile birlikte iddiaya göre bir mekanda alkol aldıktan sonra arkadaşları ile birlikte ev dönmek üzere ola çıktı. Saray’dan Kapaklı’ya seyir halinde olan Ümit Gamsız yönetimindeki 59 UR 828 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Arif Demirkapı’nın kullandığı 59 RL 713 plakalı servis aracına çarptı.
 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN DURUMU AĞIR

Kazada araç sürücüsü Ümit Gamsız ve aynı araçta bulunan Sebahattin Bayram, Cengiz Yılmaz ve Şemsettin Dirir yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine 112 ekipleri ile özel bir hastaneye ait ambulans kaza yerine sevk edildi. Durumu ağır olan Ümit Gamsız ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar ise olay yerinde yapılan yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Servis sürücüsü Arif Demirkapı kazayı yara almadan atlatırken, Ümit Gamsız’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10