Aile sıcaklığına ihtiyaçları var

Gönüllüler İçin Koruyucu Aile toplantısı Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Re

Çorlu 31.01.2013 19:43:00 0
Aile sıcaklığına ihtiyaçları var

 GÖNÜL ELÇİSİ OLMAYA DAVET ETTİ

Toplantının açılış konuşmasının yapan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, koruyucu ailenin önemini anlatarak, bu projeyi hazırlayanlara teşekkür etti. Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Resul Drama da, koruyucu ailenin ne olduğu, hangi çocukların koruyucu aileye verilebileceği, kimlerin koruyucu aile olabileceği ve devletin koruyucu ailelere sağladığı imkanlar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Tekirdağ genelinde 180 çocuğun koruma altında olduğunu ifade eden Drama Çorlu’da ise 3 çocuk bakım evinin bulunduğu ve toplam 18 çocuğun istifade ettiğini belirterek, herkesi gönül elçisi olmaya davet etti.
 

SEVGİYE VE AİLE SICAKLIĞINA İHTİYAÇLARI VAR

Çerkezköylü bir gönüllü aile de toplantıda konuşma yaparak koruyucu aile olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti ve herkesi koruyucu aile olmaya çağırdı. Toplantının kapanış konuşmasını yapan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, koruma altına alınmış çocuklara devletin her türlü imkanı sağladığını ama bu çocukların sevgiye ve aile sıcaklığına ihtiyaçları olduklarını söyleyerek, bu projenin çok yararlı bir çalışma olduğunu belirtti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10