Kaba inşaat tamamlanma aşamasında

Çerkezköy Yeni Otogar Binası yapım çalışmaları kapsamında ekiplerin bir yandan da hafriyat çalışmalarını yürüttüğünü belirten Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri MüdürlüğÃ?

Çerkezköy 31.01.2013 19:45:00 0
Kaba inşaat tamamlanma aşamasında

 Çerkezköy Haber - 4 Eylül 2012'de ihalesi yapılan ve 2 milyon 23 bin TL’lik sözleşme bedeli ile Cecebey İnşaat’a ihale edilen Yeni Otogar Binası'nda, ekipler bir yandan da hafriyat çalışmalarını sürdürüyor.

 

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hafriyat çalışmalarının 23 Ocak tarihi itibari ile başladığını söyleyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, “Ekipler bir yandan inşaat yapım çalışmalarını sürdürürken, bir diğer ekip de otogar binasının etrafındaki hafriyatı topluyor” dedi.
 

TOPLANAN MALZEMELER DİĞER ÇALIŞMALARDA KULLANILACAK

Hafriyat çalışmaları kapsamında toplanan toprakların yol genişletme çalışmalarında kullanılmak üzere Ambardere Mevkii’ne sevk edildiğini söyleyen Yunus Yılmaz, “Çalışmalar kapsamında otogar binası etrafından çıkan kumlar da belediyenin deposuna depolanıyor. Bu kumlar, yol ve kaldırım yapımı gibi çalışmalarda dolgu malzemesi olarak kullanılacak” dedi.
 

BODRUM VE ZEMİN KATLAR TAMAMLANDI

Otogar İnşaatı yapım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, “Ekipler bodrum kat ve zemin kat yapım çalışmalarını bitirdi. Yapım çalışmaları devam eden son katın da 1 hafta içinde tamamlanmasını hedefliyoruz. Böylece Otogar Binası’nın kaba inşaatı da tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.  
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10