Cesedi 6 gün sonra bulundu

Ördek avlamak için 26 Ocak Cumartesi günü Hanoğlu Göleti'ne giden 6 avcı arkadaş, küçük bir kayıkla açıldıktan sonra su alan kayık alabora olmuştu. Hüseyin Aslantaş, Volkan Yörük ve Engin Yi?

Muratlı 3.02.2013 17:20:00 0
Cesedi 6 gün sonra bulundu

 Çerkezköy Haber - Muratlı’ya bağlı Hanoğlu Köyü Göleti'nde ördek avına çıkan, bindikleri kayığın alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Yiğit ve Murat Şentaş'ın ardından, Osman Ulutürk'ün cesedine de 6 gün sonra ulaşıldı.

 

15 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Dalgıç polis ekiplerinin ulaştığı Osman Ulutürk'ün cesedi gölün tam ortasında ve yaklaşık 15 metre derinlikte balçığa saplanmış halde bulunarak yüzeye çıkarıldı. Botla kıyıya çıkartılan Ulutürk'ün üzerinde avcı elbiseleri ve başında beresinin olduğu görüldü. Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracına konulması esnasında Ulutürk'ün yakınları gözyaşlarına boğuldu. Muratlı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan ceset Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 

ARAMALAR 6 GÜN SÜRDÜ

Ördek avlamak için geçen Cumartesi günü Hanoğlu Göleti'ne giden ve kaybolan 3 kişiyi bulmak için İstanbul, Sakarya, Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Çanakkale ve Tekirdağ Deniz Polisi ekipleri ortaklaşa çalıştı. Gölde kaybolan cesetlerin bulunması tam 6 gün sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10