BMW’li hırsızlara polis tokadı

Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kovalamasının ardından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına

Çerkezköy 4.02.2013 19:49:00 0
BMW’li hırsızlara polis tokadı

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da altı ayrı noktaya giren 4 şahıs Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geniş çaplı araştırması sonucu yakalandı.

 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy ve Kapaklı’da bir haftadır evlerde ve işyerlerinde hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Şüphelileri yakalamak için soyulan ev ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, 4 kişi oldukları belirlenen zanlıların otomobille kaçtıklarını tespit etti. Güvenlik kamerası kayıtlarından zanlıların 34 TE 2542 plakalı otomobili kullandıklarını belirleyen polis, yaptığı incelemede aracın İstanbul’dan kiralandığını tespit etti. Kayıtlar incelediğinde otomobilin Saray istikametine seyir halinde ilerlediğini tespit eden polis, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile şahıslara operasyon düzenledi. Kısa süren kovalamaca sonrası araç içersinde bulunan M.T. M.T, N.T ve Nejat T. polis ekiplerince Saray ilçesi girişinde yakalanarak gözaltına alındı.
 

7 EVE GİRMİŞLER

Polisin soyulan evlerde yaptığı incelemede, şüphelilerin kısa sürede hırsızlık için girdikleri evlerdeki çelik kapıların göbek kilitlerini sökerek açtıkları belirlendi. Ekiplerin araç içersinde yaptıkları araştırmada hırsızlık malzemeleri ile birlikte tornavida ve eldiven ele geçirdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede şahısların Kapaklı’da beş, Çerkezköy ve Saray’da ise birer eve girdiklerini ve ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştıklarını belirledi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 4 şahıs önceki gün öğlen saatlerinde Adliye’ye getirildi. Adliye’ye çıkarılan şahıslardan  M.T. M.T ve N.T serbest bırakılırken, Nejat T. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10