Hazırlıklar aralıksız devam ediyor

Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol İl birinciliği karşılaşmalarında Çerkezköy’ü temsil edecek olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı çalışmalarına t?

6.02.2013 21:39:00 0
Hazırlıklar aralıksız devam ediyor

 Tekirdağ İl Birinciliği turnuvasında Çerkezköy’ü temsil edecek olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

GELENEK BOZULMADI

13-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği maçlarında Çerkezköy’ü temsil edecek olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Voleybol Takımı antramanlarını bütün hızıyla sürdürüyor. 3 sezondur Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı bu yılda geleneği bozmadı.
 

“ÜÇ KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ”

Pakize Narin Anadolu Spor Salonunda Antrenör Beden Eğitim hocası Metin Demirbağ gözetiminde antramanlarına hız veren takım grupta iddialı olduklarını dile getirdi. Takımın Beden Eğitim Öğretmeni Metin Demirbağ gruptaki maçlarının 13 şubatta başlayacağını belirterek “  İlk karşılaşmamızda Çorlu Serpicioğlu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Daha sonra ise 15 Şubat’ta Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ve son maçımızı da 18 Şubat’ta  Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ile oynayacağız” dedi.
 

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Turnuvada takımına son derece güvendiğini belirten Demirbağ “ Öğrencilerimiz tatile gitmeyip antrenmanları hiç aksatmadılar. Her gün iki saat kadar antrenman yapıyoruz. İlçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek için bütün gücümüzle hazırlanıyoruz. Öğrencilerimiz tatile gitmeyip burada çalışmaya geliyorlar. Gerçekten kendileri büyük bir fedakârlık örneği sergiliyorlar. Emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Katıldığımız gruptan en iyi şekilde çıkıp şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz” dedi.
 

“TEŞÜKKÜR EDİYORUM”

Ayrıca okul takımında oynayan öğrencilerin Atatürk İlköğretim Okuluspor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol takımında da oynadıklarını söyleyen Demirbağ “ Sadece Milli Eğitim değil il Gençlik Spor Kulüpler turnuvasında Yıldız ve Küçükler kategorisinde de mücadele ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Çerkezköy’de bulunan tüm öğrencilerimizi kulübümüz bünyesinde profesyonel antrenörler eşliğinde çalışmalar yapmaktayız. Voleybol kurslarımıza katılan öğrencilerimize voleybol eğitimi veriyoruz. Ailelerinde destek verdiği azimli sporcularımızı bir üst seviye ye alarak üst düzey çalışma yaptırıyoruz. Daha sonra kendini iyi geliştiren öğrencimizi en son kategori olan maç grubuna katıyoruz. Böylelikle amaçlarına daha rahat ulaşmalarına yardımcı oluyoruz. Bu amaçlara ulaşırken maddi desteğini bizden esirgemeyen kulüp başkanımız Mehmet Danyeli’ye, kulüp yöneticilerimizden Mesut İşlek’e ve Akın Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhuriyet Okulu müdürümüz Nurettin Oylum’a Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Bağcıya da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10