Sıradaki rakip Çiftlikönüspor

Tekirdağ U-17 Ligi Playoff Grubu’nda ilk hafta bugün oynanacak üç karşılaşma ile tamamlanacak. C Grubunu lider tamamlayarak Playoff grubuna yükselen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı, A Grubu’nu ikinci sırada

7.02.2013 20:31:00 0
Sıradaki rakip Çiftlikönüspor

 Gruplarını ilk iki sırada tamamlayarak Tekirdağ U-17 Ligi Play-off grubuna yükselen ekipler hafta sonunda ilk karşılaşmalarına çıkacaklar.

 

ÇİFTLİKÖNÜSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu grupta ilçemizi temsil eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı on karşılaşmada sekiz galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgi alıp 25 puanla grubu lider tamamlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bu turnuvada da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Bu grupta ilk iki takımın Türkiye Şampiyonasına katılacağı ligde temsilcimizi zorlu ekipler bekliyor.
 

15.00’DE BAŞLAYACAK

A Grubu’nu Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı’nın ardından ikinci sırada tamamlayan Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyor. Bugün  13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.
 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

C Grubu’nu lider tamamladıktan sonra Playoff gruplarına yükselen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Antrenörü Vedat Çolak altı günlük turnuvada ellerinden geleni yapacaklarını belirterek “ Ligin ilk karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı’na mağlup olmuştuk. Ondan sonraki dokuz karşılaşmada ise bir beraberlik ve sekiz galibiyet alarak ligi lider tamamladık. Ben oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Grupta Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ve Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ile çekişeceğimizi düşünüyorum. İnşallah elimizden gelen mücadelenin fazlasını sahaya yansıtarak ligi ilk iki sırada tamamlayacağız. Bugün oynayacağımız Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı maçından üç puan ile ayrılarak bu yola ümitli başlamak istiyoruz” dedi.
 

2 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı karşılaşması dışında iki karşılaşma daha var. A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ile B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Çorluspor U-17 Futbol Takımı bugün karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Grubun bir diğer iddialı ekibi olan Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ise temsilcimizin yer aldığı C Grubunu ikinci sırada tamamlayan Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile üç puan mücadelesi verecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda saat 17.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10