Vali'den iki suni çim saha sözü

Edirne Valisi Hasan Duruer, en kısa zamanda iki semte kapalı suni çim saha yapılacağını belirterek, böylelikle gençlerin daha güzel ortamlarda spor yapmalarının sağlanacağını söyledi.

7.02.2013 20:31:00 0
Vali

 Edirne Valisi Hasan Duruer, önceki gün Sarayspor tesislerini gezerek, yönetim kurulu ve teknik kadrosunun tam kadro yer aldığı incelemeler sonrasında kulüp hakkında kendilerinde bilgiler aldı.

 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Spor tesislerine geldiği anda sporcu ordusu ile karşılanan Duruer'ue Sarayspor'un alt yapısında oynayan sporular çiçek ve isminin yazılı olduğu formayı sundu. Duruer, burada yaptığı açıklamada, sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, kendilerine malzeme yardımında bulundu, Duruer,  "Roman vatandaşlarımızın çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, boş vakitlerini sportif faaliyetlere yönlendirerek değerlendirmelerini sağlamak adına sporcuların ihtiyaçları olan spor malzemeleri Vakfımızca temin edilmektedir. 2013 yılı içinde Vakfımızca 100 sporcu çocuk için gerekli olan eşofman, yağmurluk, antrenman çorabı, krampon, terlik, top v.s. gibi malzemeler 12 bin 372 lira bedelle alınarak çocuklarımızın kullanımına verilmiştir" dedi.
 

“EDİRNE’YE KAZANDIRACAĞIZ”

Vali Duruer ayrıca, "Edirne'de en kısa zamanda değişik iki semtimize kapalı suni çim saha yaptıracağız, Böylelikle gençlerimiz daha güzel ortamlarda spor yapacak. Sporun her alanında da spor yapılacak tesisleri Edirne'ye birbir kazandıracağız" diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10