Çerkezköyspor’un gençlerinden süper başlangıç 8-0

Tekirdağ U-17 Ligi Playoff ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk devresi Çerkezköyspor U-17 Futbol TakÄ?

8.02.2013 19:34:00 0
Çerkezköyspor’un gençlerinden süper başlangıç 8-0

 Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı U-17 Ligi Playoff ilk hafta maçında Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı’nı farklı geçti.

 

MAÇ DÜN OYNANDI

Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşma dün saat 15.00’de başladı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili başlarken, Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Melik düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen Çitlikönüspor U-17 Futbol Takımı ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı temsilcimiz karşısında bir türlü istediği oyunu sergileyemedi. Orta alanda hakimiyeti eline almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda organize ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı organize geliştirdiği atakta sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. (2-0) Sol kanattan hızlı gelen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımında ceza sahası dışında topla buluşan golcü oyuncu Mehmet düzgün vuruşla topu ağlara göndermesini bildi. Rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma düşen Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı farkın daha da açılmaması için mücadele verirken bir yandan da farkı bire indirme mücadelesi verdi.
 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının etkili geldiği anda Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Sağ kanatta topla buluşan  Doğukan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Üçüncü golün ardından Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı dördüncü gol için yüklendi. İlk devrenin son dakikalarına doğru sağ kanattan Fatih’in pası ile hareketlenen Mehmet kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş ağlara göndererek farkı dörde çıkardı.
 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

İlk devrenin son bölümlerinde Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı en azından bir gol için yüklense de sonuca gidemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

GOLLER GELMEYE DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile girildi. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru Fatih’in ayağından bulduğu golle farkı beşe çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ise hiçbir varlık gösteremedi.
 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

Rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermeyen Çerkezköyspor karşılaşmanın 45.dakikasında Fatih ile farkı altıya çıkardı. Doğukan’ın pası ile hareketlenen Fatih şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nı rakibi karşısında 6-0 öne geçirdi.
 

LİGE İYİ BAŞLADI

Goller bularak özgüven yakalayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı artırmaya devam etti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 62.dakikada Fatih ile farkı yediye çıkarttı. Çok rahat bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda penaltı atışı kazandı. Bu pozisyonda Akın’ı düşüren rakip takımın kalecisi kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Topun başına geçen Mehmet kaleciyi ters köşeye yatırarak skoru 8-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 8-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı gruplara süper bir başlangıç yapmış oldu.
 

 “GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Zorlu maratonda ilk karşılaşmamızdan farklı galibiyet ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Cumartesi günü Çorlu Aslanspor karşısında da galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bütün oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum” diye konuştu.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10