ÇTSO Lisesi kayıpsız devam ediyor

Genç Bayanlar İl Birinciliği Final grup maçlarında B Grubu’nda yer alan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Genç Bayanlar Voleybol Takımı deplasmanda Çorlu Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Tak

11.02.2013 18:48:00 0
ÇTSO Lisesi kayıpsız devam ediyor

 Çerkezköy Haber - Önceki gün Çorlu’da oynan maçta temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı Çorlu Çağdaşspor’u 3–1 mağlup ederek final gurubuna güzel bir giriş yaptı.

 

BÜYÜK BİR ÇABA HARCADI

Çorlu Kapalı Spor Salonunda oynan maça temsilcimiz oyun motivasyonunu yüksek tutarak başladı. Maçın ilk dakikalarına güzel bir seri yakalayan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı beş sayılık avantaj yakaladı. Set başında kurulan baskıdan dolayı hata yapmaya başlayan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyun hakimiyetini kaybetti. Genelikle savunma hatalarına çok takılan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı açılan sayı farkına engel olamadı. Rakibinin hatalarını çok iyi değerlendiren temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-4 önde girmesini bildi. File altını çok değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı Tuğçe ile etkili oldu. İyi bir seri mola sonrasına devam eden temsilcimiz aradaki sayı farkını yedi sayıya kadar taşıdı. Ev sahibi ekibin oyundan düşmemek için büyük bir çaba harcarken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı bu teknik molaya da 16-12’lik üstünlük ile girdi.
 

SETİ FARKLI KAZANDI

İlk setin son sayılarına doğru oyun hakimiyetini tamamen eline alan konuk ekip ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı tamamen show yaptı. Rakibinin sayı serisi karşısında bocalayan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyundan tamamen düştü. İlk sette ezici bir skorla oyunu götüren ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı her çıktığı hücumdan sayı ile dönmesini bildi. Rakibine sayı şansı bile tanımayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkını on sayı (22-12) kadar çıkardı. Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise ilk setin son sayılarında yakaladığı kısa süreli bir seri ile ardaki sayı farkını indirmeye çalışsa da Ezgi’nin sert smacına engel olamayarak ilk seti 25-16 mağlup kapattı.
 

EV SAHİBİ EKİBİ YAKALADI

İlk seti rahat bir oyunla alan temsilcimiz ikinci sete manşet hataları ile başladı. Üç sayılık bir avantajla sete hızlı giren Çağdaşspor rakibi üzerinde büyük bir baskı kurmaya çalıştı. Yaşanan hataları kısa sürede telafi eden ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyuna hızlı bir dönüş yaparak beraberliği yakalayarak öne geçmeye çalıştı. Genelikle karşılıklı sayılarla oynan ikinci setin başlarında ilk teknik molaya ev sahibi Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı tek sayı farkla 8-7 önde girdi.
 

SAĞLAM MANŞET VE BLOK

İkinci teknik mola sonrası üzerindeki baskıyı atarak çıkan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyuna dönüş yaparak kısa sürerliğine yakaladığı seri ile durumu eşitleyip sayı farkını 3 sayıya kadar taşıdı. Oyun hâkimiyetini rakibine kaptırmak isteyen Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyun içinde baskılarını artırdı. Karşılıklı sayıların döndüğü maçta yeniden durumu eşitleyen Çağdaşspor Takımı yine tek sayı farkla ikinci teknik molayı da 16-15 önde tamamladı. Teknik molaları kaybeden ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı takım içinde yaşanan savunma problemlerini çözmeye giderek rakibinin peşini bırakmadı. 20’li sayılara önde giren Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkını açmaya çalıştı. Rakibinin sert smaçlarını karşılamakta zorlanan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ikinci seti 25-23 kaybetti.
 

İYİ OYUN KURDU

İkinci seti alarak büyük bir avantaj yakalayan ev sahibi Çağdaşspor üçüncü sette bulduğu moralle hızlı giriş yapmaya çalıştı. Rakibine iki sayı farkla ikinci seti kaptıran ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı iyi bir ve seri ile giriş yaptı. Kurduğu oyunla beş sayı kadar çıkardı. İyi bir oyun sergileyen her iki takımda buldukları seri ile sayı farkının açılmasına engel oldular. Rakibine göre temsilcimiz hücum da daha aktif bir oyun sergileyerek ilk teknik molaya 8-5 önde girmesini bildi.
 

PEŞİNİ BIRAKMADI

Ezgi ve Tuğçe ikilisine Eda’nın da sert smaçlarını ekleyen ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibine nefes aldırmadı. Çıktığı hücumlardan sayılarla dönen temsilcimiz bu maçın peşini bırakmaya niyeti yoktu. Aradaki sayı farkını sekiz sayıya kadar taşıyan konuk ekip ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ikinci Teknik molaya 16-8 ezici bir skorla girdi. Servis hatalarına takılan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol açılan sayı farkına engel olmakta zorlandı. Rakibinin hatalarını çok iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Takımı 20’li sayılara giren taraf oldu. Oyun disiplininden uzaklaşmaya çalışırken birden oyuna geri dönen Çağdaşspor genç Bayanlar Voleybol Takımı yakaladığı seri ile saradaki sayı farkını eriterek rakibini yakalamaya çalıştı. Üçüncü seti alanı büyük bir avantaj yakalayacağı maçta temsilcimiz bulduğu bir sayı ile seti 25-23 kazanarak setlerde durumu 2-1 yaptı.
 

DAHA AZ HATA YAPTI

Üçüncü seti alarak moral depolayan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı dördüncü sette hızlı bir giriş yaptı. Karşılıklı manşet ve blok hatalarından dolayı karşılıklı sayılarla gelinen maçın ilk teknik molasına Temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibine göre baskılarını artırarak 8-6 önde girmesini bildi. Yaşanan hatalar sonucu bir türlü farkı kapatamayan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyuna dönmekte zorlandı. . Ezici bir skorla önde olmanın avantajını çok iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Takımı Ev sahibi ekibe göz açtırmadı.Gurubun İddialı takımı gösterilen ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı dördüncü sette fırtına gibi esti. İkinci teknik molanın son sayısını Tuğçe’nin çıkardığı topa Eda’nın sert bir smaç ile bulan ÇTSO Lisesi Takımı ikinci teknik molaya altı sayı farkla 16–10 önde girmesini bildi.
 

3-1 GALİP AYRILDI

Teknik molayı beş sayı farkla geriden tamamlayan Çağdaşspor genç Bayanlar Voleybol Takımı dördüncü setin son sayılarına toparlanmış bir halde çıkış yaptı. Güzel bir oyun ortaya koymaya çalışan Çağdaşspor Takımı iyi bir seri ile aradaki sayı farkını aza indirmeye çalıştı. Rakibin kuramaya çalıştığı oyun baskısını kısa sürede dağıtan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç bayanlar Voleybol Takımı beraberliğe yaklaşan rakip ile ardaki sayı farkını yeniden açarak dördüncü seti 25–20 önde girerek sahadan 3-1 galip ayrıldı. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10