Herkese fayda sağlayacak

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Hastane Yöneticisi Doktor Cengiz Kalkan, Başhekim Uzman Doktor Yusuf Kürşat Özdamar, Başhekim Yardımcıları Uzman Doktor Azamet Ç

Tekirdağ 12.02.2013 18:40:00 0
Herkese fayda sağlayacak

 EKSİK KALMADI

Hastane yöneticisi Cengiz Kalkan, hastane açıldığında bir takım sıkıntıların olduğunu fakat şuan herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirterek “Yönetim olarak her şeyimiz tamam başhekim ve başhekim yardımcıları arkadaşlarımız hep birlikte daha güzelini yapmaya odaklandık. Bunu başarırsanız hastaların rahatı ve memnuniyeti bize yeter şuan hastanemize yeni birimler açabilir miyiz onun çalışmasını yapıyoruz” diye konuştu.
 

HERKESE FAYDA SAĞLAYACAK

Kalkan, TAGİD’ in yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Böyle gözde bir kurumun bölgede faaliyette bulunmasının herkese fayda sağlayacağını ifade eden Kalkan, “Hastanemize ve hastane yönetimine her konuda yardım eden ve yardıma hazır olan TAGİD’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.
 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Kürşat Özdamar da, ziyarette yaptığı konuşmada devletin bölgeye kazandırmış olduğu çok ciddi bir yatırımın bu kurumun amacına uygun olduğunu ifade etti. Özdamar, hizmet etmesi için hastane yönetimi arkadaşlarıyla çok geç saatlere kadar hastanede kalarak bir sonraki gün daha güzel neler yapabiliriz hastalara en iyi ve en hızlı hizmeti nasıl verebiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
 

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİNE ZEMİN HAZIRLIYOR

Ziyarette konuşan TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer de “Hastane yönetimi arasındaki uyum, birlik ve beraberlik buradaki işlerin çok güzel ve problemlerin en kısa zamanda çözülmesine zemin hazırladığını söyleyerek; çorlu devlet hastanesi bölge hastanesi gibi hizmet veren bir kurum devletimizin tüm birimleri bunun farkında bizlerde halk olarak bu güzel kurumda çalışan yöneticilerimizin, doktorlarımızın ve tüm sağlık personelinin yanında olarak onların işlerini kolaylaştırmalıyız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10