ÇTSO üyelerine uygun kredi kolaylığı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi arasından imzalanan kredi protokolü kapsamında oda üyeleri uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi kullanabilecek.

Çerkezköy 14.02.2013 17:58:00 0
ÇTSO üyelerine uygun kredi kolaylığı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi arasında ÇTSO üyelerine yönelik önceki gün kredi anlaşması imzalandı. 

 

UYGUN KREDİ İMKANI

Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever tarafından imzalanan protokol kapsamında esnaf ve kobilere uygun kredi imkanı sağlanacak.
 

50 BİN TL’YE KADAR KREDİ

Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier, yapılan anlaşma sayesinde odalara kayıtlı esnaf ve KOBİ’lerin, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden faydalanabileceğini ifade etti. İşletmelerin, kendilerine sunulan özel fırsatlar dahilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabileceklerini belirten Zekier, “Garanti Bankası’nın oda üyesi KOBİ’lere 50 bin TL’ye kadar, 36 ay vade seçeneğiyle sunduğu kredi imkanından; kadın girişimciler ve işini yeni kuran KOBİ’ler daha uygun koşullarda faydalanabilecek” bilgisini verdi.
 

ÜYELERE HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever de kredi anlaşmasının esnafa ve kobilere hayırlı olmasını temenni etti.
 

Haber / Cem BÜLB ÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10