Vali Yerlikaya, fabrika ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya önceki gün Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş ve Can Enerji Entegre Elektrik Üretim A.Ş’ yi ziyaret etti. Fabrikayı gezen Yerlikaya, üretim tesisleri ile i

Tekirdağ 14.02.2013 17:58:00 0
Vali Yerlikaya, fabrika ziyaretlerini sürdürüyor

 Çerkezköy Haber - Fabrika ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya önceki gün de Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş ve Can Enerji Entegre Elektrik Üretim A.Ş’yi ziyaret etti.

 

FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Üretiminin yüzde 70’ini ihraç eden, üretim ve atık tesisleri ile 1200’e yakın personeli bulunan, 110 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 400 bin metrekare alanda faaliyette bulunan Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş ve Can Enerji Entegre Elektrik Üretim A.Ş’yi ziyaret eden Vali Yerlikaya, Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş ve Can Enerji Entegre Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Can, Fabrika Müdürü İrfan Özer ve İdari İşler Müdürü Erdin Noyan tarafından karşılandı. İşletmeyi gezen Vali Yerlikaya, üretim tesisleri ile ilgili fabrikanın yönetim kurulu üyesi Mahmut Can ve İrfan Özer’den bilgiler aldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10