Yerel Yönetimler Komisyonu çalışmalarına başladı

CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk, CHP Genel Merkezinin direktifleri doğrultusunda İl ve İlçe Örgütleri bünyesinde Yerel Yönetimler Komisyonları oluşturulduğunu belirtti.

Çerkezköy 14.02.2013 17:59:00 0
Yerel Yönetimler Komisyonu çalışmalarına başladı
İLK TOPLANTI YAPILDI
CHP Çerkezköy İlçe Örgütü’nün de bu doğrultuda Yerel Yönetimler Komisyonunu oluşturarak ilk toplantısını yaptıklarını belirten Ertürk, komisyon başkanlığına kendisini getirildiğini söyledi. Komisyon akademisyenler, meslek adamları ve partinin yönetim birimleri temsilcilerinden oluştuğunu ifade eden Ertürk “Komisyon yaklaşan yerel seçimler öncesi politikalar oluşturmak, vatandaşlara dönük projeler üretmek, yerel yönetimlerin çalışmalarını izlemek ve bu çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak gibi çalışmalar yürütecek. Ayrıca üretilen politika ve projeleri İlde oluşturulan komisyona gönderilerek diğer ilçe örgütleriyle de paylaşılacak” dedi.
 
ALT KOMİSYONLAR OLUŞTURULDU
16 üyeden oluşan komisyon ilk toplantısında, Eğitim-Yerel Yönetimleri İzleme-Basın ve Halkla İlişkiler-Kadın, Çocuk ve Gençlik-Hukuk ve Sağlık gibi alt çalışma grupları oluşturarak çalışmalarına başladı. Bu grupların yapacakları çalışmaların komisyonun yapacağı toplantıda masaya yatırılıp, son şekli verildikten sonra, uygulanmak üzere ilgili birimlere gönderileceği belirtildi.
 
Haber Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10