Süper Lig’de ikinci devre yarın başlıyor

Süper Amatör Lig’de ikinci devrenin ilk haftası olan 10.hafta beş karşılaşma oynanacak. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Veliköyspor deplasmanda Çorluspor’a konuk olurken, alt sıralardan kurtulma mücadele

15.02.2013 20:55:00 0
Süper Lig’de ikinci devre yarın başlıyor

 Süper Amatör Lig temsilcilerimiz Veliköyspor ile Sitespor ligin onuncu haftasında deplasmanda mücadele verecek.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

Ligin ilk devresini 17 puanla ikinci sırada tamamlayan Veliköyspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Çorluspor’a konuk olacak. Rakibi karşısında ligin ilk devresinde mağlup ettiği rakibine konuk olacak Veliköyspor rövanşı vermek istemiyor. 15 günlük devre arası kampında hazırlıklarını aralıksız sürdüren Veliköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligin ilk devresini istediği yerde tamamlayamayan Çorluspor ikinci devre için tecrübeli teknik Direktör Sefa Davarcı ve on iki oyuncu ile anlaştı.
 

GENERAL BASRİ SARAN’DA OYNANACAK

Çorluspor ile Veliköyspor Çorlu General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

ÜÇ PUAN İLE TAMAMLAMIŞTI

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir diğer temsilcimiz Sitespor ise 10.hafta karşılaşmasında deplasmanda ilk devre kendi evinde tek golle mağlup olduğu Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. Sitespor ilk devrenin son karşılamasında ise Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Sitespor Ferdi’nin golü ile beraberliği sağladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise etkili oyununu öne geçerek taçlandıran Sitespor kısa bir süre sonra rakibinin beraberlik golüne engel olamadı. Son dakikalarda rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor uzatma dakikalarında bulduğu galibiyet ile ilk devreyi 3 puan ile tamamlamıştı.
 

MAÇ SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

Çorlu Sanayispor ile Sitespor ligin onuncu hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

ÜÇ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde ilk devreyi 25 puanla lider durumda tamamlayan Çorlu Gençlerbirliğispor ise deplasmanda beşinci sırada bulunan Velimeşe Belediyespor’a konuk olacak. Zirve açısından büyük öneme sahip olan karşılaşma ise Pazar günü Velimeşe Sahası’nda oynanacak. Bu karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. 16 puanla üçüncü sırada bulunan Şarköyspor ise evinde Ulaş Belediyespor karşısında üç puan arayacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Orta sıralarda mücadele eden iki ekip Muratlı Belediyespor ile Marmaracıkspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacaklar. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

Muratlı Belediyespor-Marmaracıkspor
Çorlu Sanayispor-Sitespor
Şarköysopr-Ulaş Belediyespor
Çorluspor-Veliköyspor
Velimeşe- Çorlu Gençlerbirliğispor
 

PUAN DURUMU

1- Çorlu Gençlerbirliğispor 25
2- Veliköyspor 17
3- Şarköyspor 16
4- Muratlı Belediyespor 14
5- Velimeşe Belediyespor 14
6- Marmaracıkspor 10
7- Ulaş Belediyespor 9
8- Çorlu Sanayispor 8
9- Sitespor 7
10- Çorluspor 3
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10