THK’nın 88. Kuruluş yıldönümü törenle kutlandı

Türk Hava Kurumu’nun Kuruluşunun 88. yıl dönümü, bütün yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de törenle kutlandı. Kutlama programı çerçevesinde, Atatürk Anıtına Çelenk konuldu ve bir dakikal?

Çerkezköy 17.02.2013 18:32:00 0
THK’nın 88. Kuruluş yıldönümü törenle kutlandı

 Çerkezköy Haber - Türk Hava Kurumu’nun 88.kuruluş yıldönümü Çerkezköy Şubesi tarafından törenle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk koyan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve üyeleri, Atatürk ve Türk büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Çelenk koyma programına THK Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül, Başkan Yardımcısı Sadi Gürsoy, üyeler Nurettin Tuna, Havva Yılmaz ve Sayman Rabia Ersoy katıldı.

 

NİCE 88 YILLARA

Kuruluşunun 88. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül 1925 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal tarafından kurulmuş olan Türk Hava Kurumu’nun önde gelen kurumlarından biri olduğunu ifade ederek “Ülkemiz genelinde kuruluş yıl dönümü kutlamaları yapılmakta olan THK’nın daha nice yıllar insanımızın hizmetinde olmasını diliyorum. Halkımızın destekleriyle günümüze kadar varlığını sürdürmüş olan kurumumuz bu güne kadar yaşadığı gibi bundan sonra da yaşatılacaktır. Bu vesile ile başta Atatürk olmak üzere bu güne kadar kuruma başkanlık etmiş, desteklerini esirgememiş bulunan büyüklerimizden Ahirete intikal etmiş olanları rahmetle anıyor, hayatta olanları da saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10