Kırklarelispor Altay’a kaybetti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor hafta sonunda evinde Altayspor’u konuk etti. Her iki takımında yarı galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmada daha etkili bir oyun sergileyen konuk ekip Altayspo

18.02.2013 19:33:00 0
Kırklarelispor Altay’a kaybetti

 Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor, evinde konuk ettiği Altay'a 2-1 mağlup oldu.

 

13.30’DA BAŞLADI

Kırklareli Atatürk Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı Serkan Ergün (7), Sedat Bayrak (7), Seyfettin Ünal (7) yönetti. Kırklarelispor karşılaşmaya Alişan (5)- Serdar (6), Taner (5), Serkan Turhan (5), Serkan Sözmen (6), Murat (6), Berkan (6), Lokman (6), Enis (6) (Dk. 82 Mustafa 4), Uğur (5), Hakan(6) (Dk.38 Seydihan 7), konuk ekip Altayspor ise Ali Şaşal (7)- İsa (6), Ahmet (6), Mehmet (6), Hüseyin (7), Volkan (7), Emrah (6) (Dk.76 Abdülkadir 6), Murat (6), Burak (7), Korhan (8) (Dk.86 Osman), Halil (7) (Dk.71 Hasan 5) kadrosu ile çıktı.
 

ALTAYSPOR ETKİLİ BAŞLADI

İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya çalışan ev sahibi Kırklarelispor rakip kalede galibiyet golünü aradı. Konuk ekip Altayspor ise Kırklarelispor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol ve goller aradı. Ataklarını sürdüren konuk ekip Altayspor karşılaşmanın 13.dakikasında önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ kanattan Emrah ile gelişen atakta yapılan ortayı Murat değerlendiremedi. 16.dakikada  rakip kalede etkili hücum geliştiren Altayspor kaydettiği golle öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Murat Uluç’un vuruşunu Alişan çıkarttı. Topu takip eden Korhan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Altayspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Gelen golle birlikte morali bozulan Kırklarelispor ilk devre tamamlanmadan beraberlik golü için ataklar geliştirdi. Savunmasında hata yapmayan konuk ekip Altayspor ani gelişen Kırklarelispor ataklarında gole izin vermedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Altayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KONUK EKİP FARKI İKİYE ÇIKARTTI

İlk devreyi mağlup kapatan Kırklarelispor ikinci devrede sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü aradı. Organize ataklarla beraber golünü arayan Kırklarelispor önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın 47.dakikasında Seyithan'ın altı pasa çıkarttığı topa Serkan'dan önce kaleci Ali topa yatarak sahip oldu. 61.dakikada Halil'in ceza alanının içinde attığı sert şutta kaleci Alişan topu iki hamlede kontrol etti. 69.dakikada Murat Uluç'u Serdar düşürdü. Faul düdüğü çalınmayınca Murat Uluç pozisyonun penaltı olduğunu belirterek isyan etti. Yardımcı Hakem Seyfettin Ünal'ın uyarısında Hakem Serkan Ergün, küfür ettiği gerekçesiyle Murat Uluç'a direkt kırmızı kart çıkarttı.
 

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Altayspor’un bir kişi eksik olması ile beraberlik için ataklarını sıklaştıran Kırklarelispor Uğur ve Enis ile önemli pozisyonları değerlendiremedi. Gol için yüklenen Kırklarelispor savunmasında ise ikinci plana attı. Rakibinin savunmasını az adamla yakalayan Altayspor 76.dakikada Abdülkadir ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Volkan’ın pasında topla buluşan Abdülkadir ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş ile skoru 2-0 yaptı. Kırklarelispor’da 79. dakikada Seydihan ceza sahası içinde yapılan ortaya yükselerek kafa ile takımının tek gölünü attı. Gelen golle birlikte ümitlenen ev sahibi ekip istediği beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Altay’ın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10