Tekirdağspor’dan lidere çelme

Tekirdağspor evinde ağırladığı lider Tuzlaspor'u 3-1'lik skorla geçerek aradaki puan farkını bire indirdi. Hafta arası oynanan ve yol kazası olarak anımsanacak olan Babaeski mağlubiyetinin üzüntüsünü ?

18.02.2013 19:33:00 0
Tekirdağspor’dan lidere çelme

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Tekirdağspor Namık Kemal Stadı'nda konuk ettiği Tuzlaspor'u 3-1 yenerken 3. lig yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

 

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’Nda Pazar günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı Hakan Semerci yönetirken, yardımcılıklarını ise  Serdar Gündoğan, Emre Yıldırım, Serhat Şaban Ekmekçi yaptı. Tekirdağspor karşılaşmaya Furkan, Emrah, Şamil, Burak, Hakan, M.Yılmaz, Salih (47'' Taygun), M. Fırat (62'' Sinan), Celil, Bülent , Birol (80'' Nazım) kadrosu ile çıkarken konuk ekip Tuzlaspor ise Engin , Mehmet, Okan, Murat, Ulaş, Savaş (65'' Zakir), Bahadır, Yusuf , Yakup, Recep (53'' Uğur) , Serdar ilk onbiri ile çıktı.
 

İLK DEVREYİ TEK GOLLE ÖNDE KAPATTI

Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren taraftarının desteği ile maça asılan Tekirdağspor geliştirdiği organize ataklarda galibiyet golünü bulamadı. 23. dakikada Bülent'i ayağından kazandığı penaltı vuruşu ile 1-0 öne geçen Tekirdağspor, rakip ataklara da yerinde müdahalelerle kalesini ilk yarıda gole kapadı. Karşılaşmanın ilk devresi de Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

TEKİRDAĞSPOR LİDER SEVER

İkinci yarıya daha kontrollü ve ayağa pas yaparak oynamaya çalışan Tekirdağspor ikinci golü ise karambolde Birol'la bularak farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra oyunu orta sahada kabul etmeye başlayan sarı-siyahlılar, daha çok Bülent'le ileride gol aradı. Rakibin sıkıştırdığı anlarda Furkan kalesinde devleşirken, 83. dakikada penaltıdan gelen golle durum 2-1'e geldi. Bu dakikadan sonra daha da baskılı oynayan misafir ekip geride boş alan bırakınca uzatmalarda derde bir yakalanan defansı kolay geçen Mehmet plase bir vuruşla adeta Namık Kemal Stadı'nı bayram yerine çevirdi. 3-1
 

RAKİPLERİNİN KORKULU RÜYASI

Bilindiği gibi Tekirdağspor ilk devre lider olarak gelen Edirne'yi Namık Kemal Stadı'nda mağlup etmişti. İkinci yarının başlamasıyla birlikte güçlü rakiplerini evinde ağırlayan Tekirdağspor'un diğer misafiri ise üç hafta önce gelen Sultangazi oldu. Sultangazi'yi de mağlup ederek liderlik koltuğunu bırakmasına neden olan sarı-siyahlılar, bu hafta ise yine grubun lideri Tuzlaspor'u 3-1'le geçerek grubunda liderlere şans tanımadığını gösterdi. Tekirdağspor aradaki bir puan farkı koruyarak yarışın sonuna kadar bundan sonra Tuzlaspor'un takılmasına bekleyecek.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10