Özen, güven tazeledi

Türkiye Kızılay Tekirdağ Şubesi’nin Olağan genel Kurul Toplantısı önceki gün Valilik Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Tekirdağ 18.02.2013 19:36:00 0
Özen, güven tazeledi

 DİVAN KURULU OLUŞTURULDU

Kızılay Tekirdağ Şube Genel Kuruluna Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Ak Parti İl Eski Başkanı Soner Çizen, CHP Merkez İlçe Başkanı M.Emre Kervancılar, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Turan, Müzeyyen Gürkan, Ali Yılmaz, Hüseyin Uysal, Neşet Erdoğan, Meral Özdemir, Hasan Önbey, Vedat Kaçar, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ile çok sayıda üye ve davetli katıldı. Önceki gün saat 11.00’da yapılan genel kurulda Divan başkanlığına Av. Güneş Gürseler, üyeliklere Servet Gürkan, Kaan Demiralp aday gösterilerek seçildi.
 

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda konuşan Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Rıza Özen, katılan üyelere ve misafirlere teşekkür ederken, başkan yardımcısı Necdet Gürcüoğlu da faaliyet raporunu ile ilgili bilgi verdi.  Necdet 2010- 2011-2012 yıllarına ait faaliyetlerle ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından Divan Başkanı Av. Güneş Gürseler faaliyet ve denetim kurulu raporlarını görüşmeye açtı. Tahmini bütçenin okunmasından sonra raporlar hakkındaki oylama sonrası 3 yıllık yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
 

BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTILAR

Tekirdağ Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hamiyet Çizen; 2013-2014-2015 yıllarına ait eylem planı hakkında eğitim, afet, gönüllü hizmetleri, yarımlar, kampanyalar ve kan hizmetleriyle ilgili geniş bir şekilde hazırladığı raporu genel kurul üyelerine sundu. Daha sonra kongreye aday olarak katılan Dr. Yücel Ayaz seçimler öncesi kendilerinin yapacağı hizmetlerle ilgili bir konuşma yaptı. Mevcut başkan Rıza Özen “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Divan başkanı tarafından üye listesini imzalayan 354 üye ile seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonunda; Rıza Özen listesi 187, Dr. Yücel Ayaz listesi 164 oy aldı. Özen başkanlığındaki “Necdet Gürcüoğlu, Hilmi Kıldıran, Hamiyet Çizen, Nimet Ağca, Mustafa Sena Vanlı, İhsan Ergen” yer aldı. Genel Merkez Genel Kurul Asil üyeliklere de “Necdet Gürcüoğlu, Nimet Ağca, Hilmi Kıldıran” seçildi.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10