Sporun cinsiyeti olmaz

İki aydır Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Şampiyon Spor Kulübü obeziteyle savaşmak adına spora herkesi teşvik etmeye çalışıyor. Büyük başarılara imza atmalarına rağmen bayan sporc

21.02.2013 19:18:00 0
Sporun cinsiyeti olmaz

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Şampiyon Spor Kulübü sporun herkes için önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

HER YAŞTAN SPORCU BEKLİYORUZ

Uzun yıllardır spora büyük bir başarı katkı sağlayan başarılı kulüp Özel Şampiyonlar Spor Kulübü Çerkezköy’de hizmet vermeye devam ediyor. Geçmişte Kızılpınar hizmet verdiklerini belirten Şampiyon Spor Kulübü Bayan Antrenörü Nuray Yılmaz amaçlarının Milli sporcu yetiştirmek olduğunu dile getirerek “Taekwondo ve Kick Boks’ta her yıl düzenlenen turnuvalara katılarak derece alarak dönüyoruz. Gerek Çerkezköy gerek Tekirdağ için spor adına güzel şeyler yaşatmaya çalışıyoruz. Her yaştan sporcumuz var. Genellikle çocukların ilgisi büyük, yetişkinlerin çoğu ise vücut geliştirmeyi tercih ediyor” dedi
 

BAYAN SPORCULARI BEKLİYORUZ

Çerkezköy’de umdukları ilgiyi bulduklarını belirten Nuray Yılmaz, spor yapmak isteyen bayan sporcuların ilgisiz olduğunu belirterek “Fitness ve Plates’te bayanların ilgisi var ama işçi kesimi ağırlıklı olduğu için bayanların çoğu çalışmak zorunda kalıyorlar.
İşten kalan zamanda spor yapmak için spor salonuna gelmek isteyen bayanlar ise antrenör olmadığını sanarak bu duruma çekingenlik ile yaklaşıyorlar. Böyle bir tutum içerisinde olmasınlar. Bence sağlıklı bir yaşam için cinsiyetin o kadar önemi yok” dedi.
 

“OBEZİTE İLE PROJEMİZ VAR”

Amaçlarının spor yapanlara hizmet vermek olduğunu ifade eden Yılmaz  “Amacımız Çocuklarımızı Gençlerimizi spor’a katkı sağlamalarını istiyoruz. Sporun her dalı insanların sağlıklı yaşamalarında ahlaklı gelişimlerinde, disiplin içinde büyümelerini sağlar” dedi. Obeziteye karşıda sporun büyük bir önemi olduğunu belirten Yılmaz, bunun için bazı okullarda obeziteye karşı spor adlı bir proje hazırladıklarını da belirttiler.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10